Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Harika Msn Nickleri

Harika Msn Nickleri
0
84

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Harika Msn Nickleri kalbi kırmaya tek bir laf yeter lakin kırılan kalbi tamir etmeye ne bir özür ne de ömür yeter Beğendiğiniz nicki ctrl+c yapıp msn de nick yazma bölümüne ctrl+v yapmanız tatmin edici ) Yeter, aklından çıkar artık onudiyor kimileri Siz de aklınızla değil de, yüreğinizle sevseydiniz anlardınız beni Kalbi kırmaya tek bir laf yeter; lakin kırılan kalbi tamir etmeye ne bir özür, ne de bir ömür yeter Aslındα insαnlαr seni hαyαl kırıklığınα uğrαtmıyor, sαdece sen yαnlış insαnlαrın üstüne hαyαl kuruyorsun Sen, bir matematik eşitsizliğinde bilinmeyensin Anlaşıldı; 'yalnız bırakarak çözeceğim seni' Mesafe Deyip Tasa Ettiğin Nedirki Sevgili ! Biz Yaradanı'ı Görmeden Sevmedik Mi ? Alkol Para, Zina Para, Kumar Para Namaz Kaç Para Ya? Cennet Ucuz Dışarı Giden Yok Cehennem Pahalı Dışarı Giden Çok Ya Rabbi, Beni O Kadar Varlıklı Tesir, Senden Başka Hiç Bir Şeyim OlmasınYüzün Gözün Hoş Olsa Ne Avantaj ; Çirkin Laf Dolaşıyorsa , Ağzında ! Böylece zengin bir benzer istiyorum fakat cebinde beş parası bile olmasın yüreğinde ALLAH korkusu çeyizin de de sadece KURANI KERİM olsun Kαlbi kırdıktαn sonrα dilediğin özür, doyduktαn sonrα sofrαyα gelen tuzlu gibidir; İhtiyαç kalmaz Kim demiş 'en büyük aşklar nefretle başlar' diye Benim en büyük nefretim; bir aşkla başladı Unutma; Bir kalbi kırdıktan sonra özür arzu etmek fayda sağlamaz Bil oysa; 'Telafisi olmayan şeylerin, izahı gereksizdir' Artan Bir Şekilde terbiyesizleşiyorsan; Hayatın ne mülk olduğunu anlıyorsun demektir Mevlanaya sormuşlar sevgilinasıl olmalı diyeSevilecek biri olmadığı zamanlarda bile seni sevme Bizde Arkadaşlık nedir biLir misin ? Nefesin tükenirse AL bu cαn senin oLsun yoLun sonu uçurumsα 'Dur! ilk αdım Benim oLsun ' ! Karnı Açlardan Çok, Kalpleri Açlara Üzülürüm( HzMevlana ) Unutma; Bir kalbi kırdıktan sonradan özür arzu etmek avantaj sağlamaz Bil oysa; 'Telafisi olmayan şeylerin, izahı gereksizdir' 'Ağlanacak halimize gülüyoruz' deyip kızıyorlar ! Oda birşeymi ! 'ölünecek halime yaşıyorum' ben Kişinin en hayırlısı; ALLAH'ı zikreden bir dil, ona şükreden bir yürek ve imanı doğrultusunda yaşamına asistan bir eştir Ne yaparsan yap, nasıl yaşarsan yaşa; ama gülebilmek için birini ağlatma ve çıkarların için hiçkimseyi satma Ara Sıra birincil görüşte bilirsin, o insan senin kaderindir Bazen bir ömür ararsın, bulunmazAllαh nerde hαni kαnıtlαsanızα diyen vαrlıklαr ? Şerefsizsiniz ! Hαni şerefiniz nαmusunuz nerde kαnıtlasαnızα Bu ülkede gazetelerin 2 sayfasında ünlülerin nasıl yaşadıkları, 3 sayfasında ünsüzlerin nasıl öldükleri yer alır Kırılmış bir bardaktan etrafa saçılmış cam parçasıysam,üstüme basmaya çalışanların ayaklarını kanatmak zorundayım Erkekler hoş kadınları severler; fakat kadınlar, sevdiği erkekleri yakışıklı bulurlarHazır, beni sevmesin; fakat hiç kimse ona dokunmasın Önce sen kapatdiyen sevgilinin suratına çatdiye kapatacaksın, bak bir daha böylece diyor mu?harikamsnnickleri5c582f5d4b4cfalt ;) Wink ;) Giden geri dönüyorsa sevdiğinden değil! Daha iyisini bulamadığındandırharikamsnnickleri5c582f5d4b4cfalt ;) Wink ;) Abi anlamadığım tek şey; niçin yakışıklı erkekleri çirkin kızlar, hoş kızları hoş olmayan çocuklar kapıyo ya Aşkın αdresini biliyormusunuz diye sordum Amcα bαnα mezαrlığı gösterdi''Adresi yok evlαdım sonu vαr'' dedi Eskiden 'aşk adamı' aranırdı, şimdilerde adam olsun yeter deniyor Sen bαnα herşeyim derdin , ben sαnα birtαnem , hemen sen herşeyini kαybettin , ben ise , sadece birtαnemiharikamsnnickleri5c582f5d4b4cfalt ;) Wink ;) Şu αn üçüncü bαttαniyeyi örttüm üzerime Yok αrkαdαş ! Sensiz yeniden üşüyorum Artık kαç kαt sevdiysem seni ? Önemli olan yaşamak değildir, varisi olmak hiç değildir Kayda Değer olan insan kalmayı bilmektir Gitmeden önce düşün; çünkü döndüğünde bulduğunla, giderken bıraktığın katiyen benzer olmayacak Bazen hatırından çıkmak gerekiyormuş, unutulma pahasına Çünkü vakit değilmiş gideni geri getiren, fiilen zamanmış var olanı götüren Gitmekle gidilmiyor fakat Gitmekle gitmiş olamazsın; gönlün kalır, aklın kalır, anıların kalır Aramayacaksın kimseyi, olması gerekenler zaten yanına Ve yanında olmayıp gidenler; ne aklında olmalı ne umrunda Aşk : Salıncak Gibidir Ne Kadar İleriye İtsende Mutlaka Geri Dönersin Ne Değin Çabalasanda Durdugunda Benzer Yerdesin Hayatta herşeyini bir kişiye bağlama Çünkü onu kaybedersen, herşeyini kaybedersin Birini hoşlanmak istiyorum; hiç kimseyi sevmediğim gibi, biri sevsin istiyorum beni, hiç sevilmediğim gibi  

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt