iltasyazilim
FD Üye
Harika Köz Salata Tarifi İçin Malzemeler
*5 adet közlenmiş kırmızı biber
*7 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan
*1 adet orta boy soğan
*Yarım su bardağı haşlanmış (nohutbarbunya)isteğe göre değişir
*67 dal maydanoz
*Yarım demet dereotu
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 tatlı kaşığı pul biber
Harika Köz Salata Tarifi Yapılışı İlk olarak nohut veya barbunyamızı* haşlayıp bir kenara koyalım Biberlerimizi ve patlıcanlarımıza ister kendimiz közleyelim İstersek hazır alalım Ben hazır konserve kullandım Biberleri ince ince keselim Patlıcanları da bir bacakla üzerinden geçelim Soğanımızı küçük küçük doğrayalım Maydanoz ve dereotunu da ince ince kıyalım Baharatları ekleyip üzerine haşladığımız nohut veya barbunyayı ekleyelim Güzelce karıştıralım 1 saat kadar buzdolabında bekletelim Şimdiden afiyet olsun*??
*5 adet közlenmiş kırmızı biber
*7 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan
*1 adet orta boy soğan
*Yarım su bardağı haşlanmış (nohutbarbunya)isteğe göre değişir
*67 dal maydanoz
*Yarım demet dereotu
*1 tatlı kaşığı tuz
*1 tatlı kaşığı pul biber
Harika Köz Salata Tarifi Yapılışı İlk olarak nohut veya barbunyamızı* haşlayıp bir kenara koyalım Biberlerimizi ve patlıcanlarımıza ister kendimiz közleyelim İstersek hazır alalım Ben hazır konserve kullandım Biberleri ince ince keselim Patlıcanları da bir bacakla üzerinden geçelim Soğanımızı küçük küçük doğrayalım Maydanoz ve dereotunu da ince ince kıyalım Baharatları ekleyip üzerine haşladığımız nohut veya barbunyayı ekleyelim Güzelce karıştıralım 1 saat kadar buzdolabında bekletelim Şimdiden afiyet olsun*??
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.