Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

harem dizisinin oyuncusu başak sayan az daha arkadaşı tarafından haşlanıyormuş :)

harem dizisinin oyuncusu başak sayan az daha arkadaşı tarafından haşlanıyormuş :)
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
harem dizisinin oyuncusu başak sayan az kalsın arkadaşı göre haşlanıyormuş sevgili melekler demekki daha alçak tabaka üst katman ayrım etmiyor maganda tekrar her şekilde benzer özellikleri taşıyor size başak sayan ın röportajından kısa bir kesit aktaracağım gerçekten fazla ilginç geldi Hayatımda hiç zor görmedim Bir evlenme teklifi aldım Bir De arkadaşım olan birisinden Yani ilişkimiz yok Çok da iyi tanıdığım birisi Böyle bir şey olamayacağını açıklamak istedim Yüzüme kahveyi fırlattı, tabaklar bardaklar havada uçuştu Ben hayatımda böyle bir şey görmedim 'Hayır' deyince cinnet getirdi Hayatımın en büyük şokuydu ve bunu 10 gün önce yaşadım Bir restoranda yaptı bunu ve rezil olduk Şunu anladım o an Algılayamıyordum daha önce Bayan boşanmak ister, adam gider öldürür Çok saçma geliyordu bana Ben bunun nasıl olduğunu kendi gözlerimle gördüm Bu insan okumuş, açık fikirli ve yurt dışında eğitim almış İnsanın yapısıyla alakalı Çıldırdığını görür görmez çantamı aldım, gideceğimi anlayınca kaynar kahveyi yüzüme fırlattı Kafamı çevirmesem yüzüm yanacaktı Garsonlar araya girdi ben 'Polis çağırın' diye bağrıyordum  

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt