Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

harbi sözler

harbi sözler
0
105

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
harbi sözler harbi sözler 25 tane harbi söz 25 laf söz dalaşı sözleri sözler facebook zar atmam şansa inanmam besbelli bi kısmet warsa onuda ben yaratırım Bir ÇığLıkTI YanLızLığım Hépiniz SağirDiniz SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner Dışarı Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner SaKın dönüp bakma ardına KraL'Lar önde qider mútluluklâr dílêrím yêní âskındâ sên bêní dú$únmedên ya$amana bak sênín dêrtlerín varya benim yanımda ben onlarla ya$arIm sen keyfine bak ! KUMSALI KAYBETMEYE CESARET ETMEDİKÇE İNSAN YENİ DENİZLER KEŞFEDEMEZ $aÑLıyız $öh®etLiyiz Pa$ayIz K®aLız ®ekLamIz Ma®kayIz FaLaÑız FiLaÑız K®aLıÑa Yok aLayIÑa ßaSa®Iz Tek Fa®kImIz istanbullu oLmAmlz söz DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN mücâdele EtikeT OlursuN AdaM OL OLA KI YanımdA YeR BuLursuN! TuTamicaM SözLer VerMem ßaSiT kişiLerLe MEvZuu yaPMAm ßaZı ŞyLri ASLA AfeTmem Ağır GeLiYoSa ßu SzLer FiRar SerßesT ÜsTeLeMem KaRaNLıK BeNi HaPگEdİyOr HePگİ GeRçEğİ GöRmEm İÇiN LAKIN REEL OlAn TeK şEy ›ÕŁũм› Ve O BeNi ÇaĞıRıYor EzAnLa BaSLaR SeLa iLe BiTeR İsTeYeNe DEĞIL ALAYINA GİDER biz doluyu bosa vuranlardanız her ne dek hazır tas üzerinde dans etmesini bilmesekte her karakolda ismimiz her cezaevinde resmimiz her meyhanede masamız her dostlarımızda façamız her bu sitedeki gardaslarımızdada argomuz vardır  

858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt