Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hangi Üniversitelerde Okul Harçları Kaldırıldı?

Hangi Üniversitelerde Okul Harçları Kaldırıldı?
0
125

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
AÖF harçları kalktımı?

Hangi üniversitelere harç yatırmayacak

Bülent Arınç'ın yaptığı, aşağıda verdiğimiz açıklamasından sadece Birinci Öğretimden ve Açıköğretim Fakültelerinden harç alınmayacağını, İkinci öğretim öğrencilerinin ise harç yatırmaya devam edeceğini anlıyoruz İşte konuyla ilgili Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yaptığı basın açıklaması:

''Sayın başbakanımızın, bakanlarımızın imzaladığı kararnameyle artık birinci öğretimden katkı maddesi payı alınması, yani harçlar iyice kaldırılmıştır 20192019 öğretim yılı sayısı itibarıyla 1 milyon 524 bin 380 öğrenci bu harçların kaldırılmasından ilk elden istifade edecektir Aynı şekilde açık öğretimden katkı maddesi paylarının alınmasına da son verilmiştir Yine 20192019 eğitimöğretim yılında 1 milyon 951 bin 494 öğrenci de bundan istifade etmiş olacaktır'' *

Similar threads

2019 AÖF Üniversite harçları kalktımı ikinci öğretim üniversite harçları kalktı mı? Bugün Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç müjdeli haberi verdi AÖF ve birinci öğretim öğrencilerinden bundan sonra harç parası alınmayacak ikinci öğretim öğrencileri ise harç yatırmaya devam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
2 Öğretim öğrencileri harç yatıracak mı ikinci öğretim üniversitelerde harç kalktı mı? Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç öğrencileri ve velileri rahatlatacak müjdeyi verdi 1 Öğretim ve Açıköğretim Fakültesi harçları kaldırıldı Ancak 2 Öğretimler harç yatırmaya devam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Üniversite Harçları Nihayet Kaldırıldı ! 2 Öğretim öğrencileri harç yatıracak mı ikinci öğretim üniversitelerde harç kalktı mı Sevgili melekler, açıköğretim fakültesi ve 1öğretim harçları kaldırıldı Bir süredir gündemde olan üniversite harçları ile ilgili açıklama şöyle 1549040324...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
AOF harcları kalktımı? Hangi universitelere harc yatırmayacak Bulent Arınc'ın yaptığı, aşağıda verdiğimiz acıklamasından yalnızca Birinci Oğretimden ve Acıkoğretim Fakultelerinden harc alınmayacağını, İkinci oğretim oğrencilerinin ise harc yatırmaya devam edeceğini anlıyoruz İşte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
2019 AOF Universite harcları kalktımı ikinci oğretim universite harcları kalktı mı? Bugun Başbakan Yardımcısı ve Hukumet Sozcusu Bulent Arınc mujdeli haberi verdi AOF ve birinci oğretim oğrencilerinden bundan sonra harc parası alınmayacak ikinci oğretim oğrencileri ise harc yatırmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt