Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hangi Server?

Hangi Server?
0
211

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Arkadaşlar ben uzun süredir oynamıyorum server'lar birleşmiş vs vs vs

kafanızı fazla ağırtmak istemiyorum şuanda oyuna başlamayı düşünüyorum sizce hangi server'da başlamalıyım önerebileceğiniz bi server var mı?
playeri olan pk 'sı zevk veren

Similar threads

TimeCombo: Ilk Olarak röportaj yapmayı kabul ettiğin için teşekkür ederim, özet olarak kendinizi tanıtır mısınız? Loki: ismim Lokman Loki: 21 yaşındayım Loki: Marmara Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okuyorumTimeCombo: Peki Knight Online Hayatın Nasıl Başladı Bize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Çok sinirliyim sevgili arkadaşlar Kısaca ilişinin arkaplanını anlatayım Yaşlar 30, 2 yıllık ilişki Haziran başında fena bir ayrılık yaşadık, ağız dalaşı gürültü sebep yok Aylar öncesinden yurtdışı tatili almıştık Mayıs sonunda, onn doğumgününde orada olacaktık ve ben evlenme öneri edecektim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Arkadaşlar hiç aklıma gelmezdi nicealem ye kız konusu açacağım açıkcası , lakin içinde olduğum durumu size spesifize etmek istiyorum , tecrübeli arkadaşların tezgâhtar olucağını düşündüm Arkadaşlar facebookta kendi takımımın içeriği ile ilgili bir yorum gördüm ve bu açıklama o kıza aitti sırası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Merhaba kıymetli nicealem üyeleri Ilk Önce herkese selamlar Hikayem azıcık uzun olabilir Okuyup yorumlayan,öğüt verecek arkadaşlara çoktan teşekkür ederim Lütfen dalga geçici yorum yapıcak arkadaşlar okumayı şimdiden bıraksın Evet Neresinden başlasam bilemiyorum Arkadaşlar ben bir kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Merhaba, Chill Academy sunucu tanıtım konusuna hoş geldiniz. KONU GÜNCELLENMEYE DEVAM EDECEKTİR. ❖ ACADEMY AÇILIŞ TARİHİ ❖ Chill Academy : 1 Eylül Cuma 22:00 GMT+3 Sunucuların Birleşim Tarihi: 15 Eylül ❖ ACADEMY ÖDÜLLER ❖ 31 Ağustos Academy açılışından 1 gün önce 10.000 TL...
Cevaplar
0
Görüntüleme
566
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt