Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hande Yener Eurovision gitmek istiyor

Hande Yener Eurovision gitmek istiyor
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hande Yener Eurovision gitmek istiyor hande yener Eurovision 2019 Eurovision yarışması hande yener haberleri burada arkadaşlar Hande Yener Teşekkürler albümünü geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkarmıştı Keza giyimi, hemde müziğiyle gösterişli olan Hande Yener Eurovision da yer almak için yetkililere seslendi 2011 Eurovision Yüksek Sadakat yenilgisinden sonra 2019 Eurovision Hande Yener zaferi olurmu agnostik ama Hande Yener bu iddialı ve kendinden belirli tavırlarıyla başarıyı yakalaması pekte baskı olmaz diye düşünüyorum bana kalırsahandeyenereurovisiongitmekistiyor5c4e839542349alt 1548649360 1548649360 handeyenereurovisiongitmekistiyor5c4e8395766b7handeyenereurovisiongitmekistiyor5c4e8395766b7 handeyenereurovisiongitmekistiyor5c4e8395766b7 Eurovision’a gitme isteğini yineleyen Hande Yener, bu kere her zamankinden iddialı konuştu: “Gidersem birinci olurum! Yetkililere seslendi Hande Yener, geçtiğimiz gün misafir olduğu “Mehmet’in Gezegeninde Eurovision’a katılma isteğini yineledi Programda Mehmet Akbay’ın sorularını yanıtlayan şarkıcı, müzikal kariyerinde en çok yerine getirmek istediği şeylerden birinin Eurovision’da Türkiye’yi temsil etmek olduğunu belirtip TRT yetkililerine seslendi: Dünyayı etkileyebilirim “Eurovision şarkı Yarışması’nda ülkemi sunmak istiyorum Katılırsam birinci olarak döneceğime de inancım bütün Sound’umla, kıyafetimle, şarkımla, şovumla çok iyi hazırlanacağım Eurovision yetkililerine çağrımdır; dünyayı etkileyecek kalitede bir gösteri hazırlayabiliriz  

858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt