Türkiye'de pop müzik diyince akla gelen birinci isimlerden biri olan Hande Yener, geçtiğimiz yıl kansere yakalandığını lakin iki gün evvel test sonuçlarının pak çıktığını birinci sefer Show TV'de Ömür Sabuncuoğlu'na aktardı. Kendisine çok geçmiş olsun diyor ve 'erken teşhis hayat kurtarır' sloganını da herkese hatırlatıyoruz!
Hande Yener’i aranızda tanımayan yoktur. Kendisi Türk pop topluluğundaki en değerli isimlerden biri kuşkusuz.
Biz kendisini bir yıldır pek göremiyorduk lakin bunun nedenini daima pandemiye bağlıyorduk.
Ünlü müzikçi geçtiğimiz günlerde Gülşen’e takviye olmuş ve tekrar hatırlatmıştı bizlere kendisini.
Lakin bugün o denli bir şey öğrendik ki; evvel üzüldük sonra çok sevindik kendisinin adına!
Yener, Show TV’de yayınlanan 'Cumartesi Sürprizi' programında Ömür Sabuncuoğlu’na kanseri nasıl atlattığını anlattı.
“Bir göğüs kanseri olayı atlattım geçen sene Haziran ayında. Kimseye anlatamıyordum, konuşamıyordum. Kitlenmiştim duyduğumda.”
“Bir şey olduğunu hissedince çabucak hastaneye gittim. Çabucak tomografi çekildi ve ‘var’ dendi. Çok güç bir süreç geçirdim nitekim.”
“Ailemden sakladım zira çok üzüleceklerdi. ‘Üzülmek bana yasak, bunu yapmamam gerekiyor’ dedim. Yalnızca yanımdaki 4 kişi biliyordu.”
“Hemen ameliyata aldılar, 7 saat süren bir ameliyata. Tabibim sayesinde çok kolay atlattım. 5 gün kadar hastanede kaldım.”
“Öğrendiğimde öleceğimi sandım. Ben çok makus öğrendim bu olayı. Bir hekim telefonda ‘felaket’ diye konuşuyordu. Ben bunu duydum, yığıldım esasen.”
“Ameliyattan bir hafta sonra drenleri vatkalı ceketle saklayarak ödül merasimine gittim. Kimse hiçbir şey anlamadı.”
“Şu anda ben birinci yılımı kutluyorum, daha iki gün evvel aldım test sonuçlarımı. Her gelen sonuçta kutlamalar yapılıyor evde!”
Kendisine çok geçmiş olsun diyoruz!
Ayrıyeten erken teşhisin hayat kurtardığını da lütfen unutmayalım ve tertipli aralıklarla muayene olalım!
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.