Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hande Erçel'den yürekleri dağlayan anne itirafı!

Hande Erçel'den yürekleri dağlayan anne itirafı!
0
36

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
hande_ercelden_yurekleri_daglayan_anne_itirafi_1635767321_2483.jpg

Kanser nedeniyle annesini 2019 yılında kaybeden oyuncu Hande Erçel'den yürekleri dağlayan bir açıklama geldi.

Acısı dinmeyen Hande Erçel, sosyal medyada sık sık annesiyle paylaşımda bulunuyor. Her röportajında annesi Aylin Erçel'i anmayı unutmayan oyuncu, son olarak kasım sayısı için objektif karşısına geçtiği dergiye konuştu. Kendisiyle ilgili merak edilenleri de yanıtlayan Hande Erçel, annesiyle ilgili yaptığı itiraf ile sevenlerini duygulandırdı.

2 yıl önce annesi Aylin Erçel'i kaybeden Hande Erçel, hayattaki ilham kaynağının annesi olduğunu söyledi:

0Xiwk_1635767197_1075.jpg

"Olmak istediğim kişi olmam için bana cesaret veren her zaman o. En büyük ilham kaynağım aynı zamanda. Dik durmayı, mücadele etmeyi, çok sevmeyi, karşılıksız vermeyi, çok çalışmayı ve çalıştıkça parlamayı ondan öğrendim. Her zaman onu gururlandırmak için çabalıyor, bütün başarılarımı ve mutlu anlarımı hep ona ithaf ederek yaşıyorum."

858,500Konular
982,385Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt