Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamur Açmak Yok! Ekmek Pizza Tarifi

Hamur Açmak Yok! Ekmek Pizza Tarifi

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
hamur-acmak-yok-ekmek-pizza-tarifi.jpg

Hamur Açmak Yok! Ekmek Pizza Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet bayat ekmek
  • 7-8 dilim sucuk
  • 1 orta uzunluk biber
  • 3 orta uzunluk mantar
  • 1 yemek kaşığı mısır
  • 100 gram kaşar peyniri ( rende )
  • 1 adet yumurta
Sos için;
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 fiske kekik
  • 1 fiske tuz
  • 1 fiske karabiber
  • 50 ml su

Hamur Açmak Yok! Ekmek Pizza Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Bayat ekmeği ortadan ikiye bölüyoruz.
  2. Pizza sosunu yapmaya başlayalım. Bir kaseye salça, baharatlar ve su ekleyip çırpalım. Sosun kıvamı ne kalın ne ince olmalı.
  3. Malzemelerimizi doğrayalım.
  4. Son olarak 1 yumurta çırpalım. Yumurta eklememizin sebebi ekmeği bir tutması, dağılmasını engellemesi ve yumuşatmasıdır.
  5. Pizza üretimine geçiyoruz. Ekmeğe birinci olarak yumurtayı eşit ölçüde sürün.
  6. Yumurtanın üzerine eşit ölçüde sos ekleyin.
  7. Artık gereçleri eklemeye başlayabiliriz. Birinci olarak kaşar peyniri ekleyeceğiz.
  8. Kaşar peynirinin 3/4ünü kullanın. Zira en üste de bir ölçü koymak gerekiyor.
  9. Diğer materyalleri de ( sucuk – mısır – biber – mantar ) ekledikten sonra en üste ayırdığımız kaşar peynirini ekliyoruz.
  10. 250 derece 15-20 dakika pişirmenizi tavsiye ederim. ( evvelden ısıtılmış fırın olmalı )
Hamur Açmak Yok! Ekmek Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt