Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamsi Buğulama Tarifi Resimli

Hamsi Buğulama Tarifi Resimli
0
74

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,753
Etkileşim
89
Puan
48
F-D Coin
0
Hamsi Buğulama
Resimli Hamsi Buğulama Tarifi,
Hamsi Buğulama nasıl yapılır

Hamsi Buğulama yapılışı resimli Tarifi
imageshamsibugulamatarifiresimli5ad4596718423
hamsi buğulama malzemeleri
■1 kg hamsi
■1 buyuk soğan
■2 adet domates

Sos icin;

■Bir miktar sıvı yağ (iki uc kaşık kadar)
■2 adet domates
■1 adet yeşil soğan
■2, 3 diş sarımsak
■Bir miktar maydanoz


Hamsi buğulama tarifi
Hamsiler kılcıklarıyla beraber temizlenir ve yıkanır Sos yapımına gecilir Doğranmış soğan ve sarımsak yağda kavrulur, kucuk doğranmış domatesler eklenir, tuz ve karabiber katılarak karıştırılıp sos haline gelmesi beklenir Domatesler cok sulu değilse sosu biraz sulandırmak gerekebilir Sos hazır olduğunda genişce bir tencerenin dibine once bir miktar sos yayılır ve ustune hamsiler dizilir Hamsiler kac kat olacaksa ona gore sos ayarlı bir şekilde hamsilerin arasına konulur Sonra tencereye sırayla halka şeklinde doğranan soğan dilimleri, domates dilimleri ve limon dilimleri konulur En uste maydanoz doğranır Limon suyu eklenir Son olarak malzemelerin uzerinde bir miktar sıvı yağ gezdirilir ve gerek gorulurse tencerenin dibinde olacak şekilde birazcık su eklenir 1520 dakika icinde hamsi buğulamanız hazır olacaktır Afiyet olsun
 
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt