Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hamileyim ve bir kedim var bebeğe zararı olurmu ?

hamileyim ve bir kedim var bebeğe zararı olurmu ?
0
121

Similar threads

gebelikte ishal sorunu yaşamış var mı Arkadaşlar 3 gündür fena ishalim ve karnım ağrıyor ara ara Bebeğime bir zararı olurmu acaba bunun? Bol akışkan tüketiyorum ama doktora görünsemmi?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
5 aylık bebeğe genel anesteziyle sünnet olurmu? Merhaba3 oğlum var ve 3 plansız oldu5aylikbebegegenelanesteziylesunnetolurmu5c5970778bad9alt Büyüklerin sünnet işi bittiği için 3bebeğimizi ufakken kestirmek istedikŞu anda 5 aylık ve bulunduğumuz yer küçük bir yer Tek bir hastane var oraya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
4+2 hamileyim diş ağrısına doğal çözümler var mı 4+2 haftalık hamileyim ve muhteşem diş ağrısı çekiyorumilk aylarda olduğum içinde hiç bir girişimde bulunulmuyor bebeğe hasar verir düşük olur diyeparoldan diğer sızı kesicide içemiyorum fakat hiç kesmiyorben ne yapıcam nasıl dindiricem bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
hamileyim ve bademciklerim çok ağrıyor ne yapmalıyım bebeğime bir şey olmasından korkuyorum diye ilaçlara yanaşömıyorum fakat bademciklerim çok kötü şişti bana önerebileceğiniz doğal ve hızlı çözümler var mı  
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
oğlum 14 aylık kedi alsam zararı olur mu? 14 aylık bir oğlum var ve himalayan cinsi bir kedi olmak istiyorumAcaba oğluma bir zararı olur mu? Lütfen önyargılı cevaplamayın, kedinin bütün bakımları hazır, bilhassa kedi sevenlerin yanıt vermesini rica ediyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt