Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamilemiyim lütfen yardım

Hamilemiyim lütfen yardım
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hamilemiyim lütfen yardım kafam karmakarışık adetimden bir hafta önce bi lekelenme oldu 1 gün sonra geçti belimde ve kasıklarımda fazla sızı vardı hala devam ediyo adetime 6 gün vardı kan testi yaptırdım 1,61 çıktı negatiftihamilemiyimlutfenyardim5c4b6007a59a6alt :( Frown :(( şu anda adetime 1 gün var kahverengi lekelenme yaşıyorum 2 gündür adetmi olacağım için yahut gebe olma ihtimalim varmı tezgâhtar olup bilgilendirirseniz sevinirim en azından boşuna ümitlenmem yoksahamilemiyimlutfenyardim5c4b6007a59a6alt :( Frown :((  

Similar threads

hamilemiyim takviye lütfen merhaba arkadaşlar acaba hamilemiyim aranızda hamile kalıp bu elirtileri yaşayan oldumubir önceki adetim ocak 1 idi 5 gün sürüyor yada 6 ocağın 10 da mide ağrısı mide bulantısı kusma ile doktora gittik mideni üşütmüşsündür dedi serum taktı kan ve israr tahlili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
lütfen yardım edinnn adetime 3 gün var ama bende adet olacağıma dair tek bır belırtı yok evlenmeden önce kasıklarım belim çok sancı yapardı eşimle korunmasız ilişkiye giriyoruz 2 haftadır bende akış var 1saniye dek kısa göz kararmaları hafıf kasık ağrısı var acabaaben hamilemiyim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Bilemedim hamilemiyim ? Yardım lütfen Merhaba arkadaşlar Günlerdir forumunuzu peşine düşüp takip ediyorum içimi rahatlatıyor ve heyecanlandırıyorsunuz Üye olup bende sormak istedim tecrübeli arkadaşlara Eşimle yeni bebek kararı aldık ve geçen adetimden daha sonra denemelere başladık 9 gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
lütfen tezgâhtar olun hamilemiyim acaba??? adetimden 7 gün geçti 3 adet kendim idrar testi yaptım ve silik çıktı regl dönemimden 4 gün geçtiğinde bir polikliniğe lobaratuvara gittim kan tahlili yaptım ordada ilk olarak idrara baktılar belirli hamilesin dediler kan sonucunu akşam alacaktım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
1 buçuk 2 senedir çocuğum olmuyor Lütfen yardım edin Lütfen takviye edin 1 buçuk 2 senedir çocuğum olmuyo adetimde geç kalma var bu gün üçüncü günüm adet yaklaşık 10 gündür gögüs uçlarında bi hassasiyet oluştu ve normaldede akıntım vardır fakat bu aralar daha fazla hiç rüya görmem ama 4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,505Konular
982,701Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt