Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamileler Brezilya Fonu Yaptırabilir Mi

Hamileler Brezilya Fonu Yaptırabilir Mi
0
148

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hamilelik doneminde brezilya fonu yaptırılabilr mi
Gebelikte brezilya fonu zararlımı

Kıvırcık sacları duzleştiren ve fon ile surekli uğraşmak istemeyen bayanların yeni trendi keratin bakımı yani Brezilya Fonu Keratin ile ilaclanan saclar 3 gun boyunca fonleniyor be bir hafta yıkanmıyor Gebelik ve hamilelik doneminde anne adayına Brezilya Fonu yaptırması tavsiye edilmemektedir Hamilelikve emzirme doneminde brezilya fonu zararlıdır

Similar threads

Gebelik döneminde brezilya fönü yaptırılabilr mi Gebelikte brezilya fönü zararlımı Kıvırcık saçları düzleştiren ve fön ile sürekli uğraşmak istemeyen bayanların yeni trendi keratin bakımı yani Brezilya Fönü Keratin ile ilaçlanan saçlar 3 gün her tarafında fönleniyor be bir hafta yıkanmıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Bayanların son yıllarda fazlasıyla uyguladıkları ve beğenerek kullandıkları Brezilya fonu nasıl yapılır ozellikle kuafor salonlarında yapılan Brezilya fonu evde nasıl yapılır hep birlikte oğreniyoruz imagesevdebrezilyafonunasilcekilir5ad48fdc57113jpeg Brezilya fonunu cekebilmeniz icin ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
sacların duz kalması icin ne yapılmalıdır Benim saclarımda dalgalı, gecenlerde kuaforde fon cektirirken 2 bayan Brezilya fonu Keratin ile saclarını duzleştiriyorlardı Gercekten saclara keratini uyguladıktan sonra bayanların sacları fonlenmiş gibi duzleşmişti bende merak ettim araştırdım bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Gebelikte dovme yaptırılabilir mi hamilelikte kalıcı dovme yaptırılabilir mi hamilelikte dovme yaptırmak olur mu hamilelikte dovme yaptırmak sağlıklı mı gebeler dovme yaptırabilir mi bu sorularınıza sagliksitenizcom’da yanıt bulacaksınız Hamilelik doneminde Gebelikte dovme yaptırılabilir mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
858,505Konular
982,693Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt