hamile olduğumu öğrenmemle hastane serüvenim başladı takriben 2 ay önce büyük bir sevinçle hamileyim demiştim çok şükür binlerce şükür olsun bebeğim hala benle fakat hasta hasta dolaşma serüvenimde başladı bebeğim döllenirken bir yumurta daha döllenmiş ama bu döllenen yumurta hatalı döllenmiş ve zamanla rahim içinde büyümüş gebe olduğumu öğrendikten 3 gün daha sonra şiddetli kasık ağrısıyla hastaneye kaldırıldım hastane yolunda sanırım döllenen o hatalı yumurta rahim içine patlamış ve rahim içi bebeğim ve kanla doluydu hemencecik ameliyat dediler istemedim diğerininde hatalı döllenme olabileceğini ve gerekirse gebeliği sonlandıracaklarını sölediler ben iki gözüm iki çeşme ağladım sabah saat 8 den öğlen 3 e dek bi dolu testten muayeneden geçtim 10 gün kadar bekleyip bebeğin yürek atışlarını duymazsak gebeliği bitirelim dediler oysa o vakit 5 haftalık falandı kalp atışları yoktu görmedik sonradan bekledim o 10 günü ne bulduysam yiyerek bol su içerek ve yatarak geçirdim hani cılızsa birazcık toparlansın die ve gittiğimizde gördük yürek atışlarını şuanda 9 haftalık oldu bebeğim allahım bana bağışlarsa inşallah ilk 3 ayım baskı ve tedirgin geçicek o 3 ayı atlatmayaçalışıyorum inşallah kucağım da alırım