Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hamile miyim?yardımcı olun lütfen

hamile miyim?yardımcı olun lütfen
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
hamile miyim?yardımcı olun lütfen merhaba, meleklerdaha çoook yeniyim burada konuyu içten yere mi açtım bilmiyorumbenim sorum şöyle biz yani kocamla daha bebek istemiyoruz fazla yeni evliyiz ben normalde 7 gün regl olurum bu gün 6cı günüm ve biz seviştik regl olduğum için ilişkide olmadık kocam mastrubasyon yaptı, boşaldı sonradan penisini silip sürtündü bana hamile olma olasılığım var mı? sırası gelmişken dün geceden regl kan gelmiyor  

Similar threads

2 Kez adet oldum gebe miyim olanak var mı ? Merhaba ben nişanlımla 12 mayısta sürtünme aracılığıyla bir sevişme yaşadım ve üstüne iki defa adet gördüm ahenkli bir şekilde Hamile olma olasılığım var mıdır? Birde Yumurtlama günümden daha sonra adet takvimime tarafından gebelik ihtimalinin orta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Hamile miyim? Merhaba, arkadaşlar takriben 1112 gün önce sevgilimle ön sevişme esnasında sürtünme yoluyla birlikte oluyorduk, anal böle ile o bölge aralarında bir yerde boşaldı, o esnada bendede hoşgörü akıntısı vardı, arkadaşımın ise bütünüyle nereye boşaldığından emin değiliz Lakin anal...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Anal bölgede sürtünmeli ilişki hamile miyim :( Merhaba lütfen çok sıkıntıdayım yardımı dokunacak olan herkes cevaplasın bundan üç hafta önce nişanlımla sürtünme ile ilişkiye girdik fakat arkama sürdürdü menisi aktı fakat vajinama indiğini sanmıyorum ben şüphelenip iki gün sonradan ertesi gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Vajinama girmedi peçeteye boşaldı acaba ben de Gebe miyim 4temmuz Yumurtlama günümden sonra adet takvimime tarafından gebelik ihtimalinin orta oldugu dönemin son gününde sürtünmeyle tekrardan sevişme yaşadık haz suyu elime geldi seviştik nişanlım yanımda vajinama temas olmadan boşaldı sonradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt