Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamile miyim? İhtimali varmi?

Hamile miyim? İhtimali varmi?
0
75

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gebe miyim? İhtimali varmi? Erkek arkadsim bosaldiktan daha sonra elini seyimin dudak kismina sursu elinde bisey varmiydi bilmiyoruz o olamdigina belli fakat icimde bi nefret edilen şey var ertesi gun yani olmam gereken günde regl oldum  

Similar threads

Gebe olabilir miyim Merhaba ben daha oncede sormuştum lakin aklima takılan bisey var cevaplarsaniz cok sevinirim sürtünmeli bi iliskiden daha sonra ella kullandim bu zamana dek 5 defa regl oldum cok daha eksik suruyo idrar testi 2 tane yaptım negatif fakat karnimda hala bir buyume var sizce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Yumurtalıklarımda ağrı sızı var Gebe miyim? Gebe miyim? hamilelikte yumurtalık ağrısı tutunma ağrısı Merhabalar, Bundan iki hafta belki biraz daha artı bir vakit önce erkek arkadaşımla birlikte olduk, ancak ilişki sırasında korunmuyorduk ve içime haz suyu gelebilmesinden şüphelendik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Ters ilişkiye girdim gebe miyim merhaba ben doktora gitmeye utandım size sormak istiyorum eşimle adetimin 4günü arkadan beraber olduk içime boşaldı spermlerin geri çıkma gibi bi ihtimali var mı ? eğer varsa ve vajinama değdiyse gebe kalma ihtimalim var mı ? adetlerim çoğunlukla yamalı oluyor ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Sperm vajinama deydi bulaştı acaba Gebe olabilir miyim Merhaba bundan yaklaşık bir ay önce erkek arkadaşımla sürtünmeli bir ilişkimiz oldu Boşalmadı ama şımartma suyu vajinama değdi Şüphelendim 15 gün sonradan regl oldum Olmam gereken tarihten iki gün önce fakat birincil idrarla hafif kir geldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Sürtünme ile ilişki yaşadım ertesi gün hapı aldım Gebe miyim Sevgilimle normal bi sevişme yasadik sonra penisini vajinama değdirdi şımartma sıvısı vardi hamile kalmaktan korkup o gun ve ertesi gun dahil 2 gun dogum denetleme hapi kullandim sizce hamile kalir miyim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,505Konular
982,810Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt