Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamile kalsaydım,çocuğum zihinsel engelli olacaktı..

Hamile kalsaydım,çocuğum zihinsel engelli olacaktı..
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hamile kalsaydım,çocuğum zihinsel engelli olacaktı Hamile kalsaydım, çocuğum zihinsel engelli olacaktı ​ 1548653962 1548653962 hamilekalsaydimcocugumzihinselengelliolacakti5c4e958f00b5dhamilekalsaydimcocugumzihinselengelliolacakti5c4e958f00b5d http:wwwhurriyetcomtrpspacergif 1548653962 1548653962 hamilekalsaydimcocugumzihinselengelliolacakti5c4e958f16d98hamilekalsaydimcocugumzihinselengelliolacakti5c4e958f16d98 http:wwwhurriyetcomtrpnewsDetailspacergif 1548653962 1548653962 hamilekalsaydimcocugumzihinselengelliolacakti5c4e958f501bfhamilekalsaydimcocugumzihinselengelliolacakti5c4e958f501bf hamilekalsaydimcocugumzihinselengelliolacakti5c4e958f501bf 1548653962 1548653962 hamilekalsaydimcocugumzihinselengelliolacakti5c4e958f16d98hamilekalsaydimcocugumzihinselengelliolacakti5c4e958f16d98 http:wwwhurriyetcomtrpnewsDetailspacergif Petek Dinçöz’le “Arım Balım Peteğimin çekimlerinden sonra buluştuk Kulisinde oturup, çikolata kokulu mumlar ve Türk kahveleri eşliğinde, röportajı bütün bir kızlar gününe çevirdik Kızlar bir araya gelince ne konuşur? Tabii ki aşk! Öğrendim ancak; Petek Dinçöz 11 yıldır bir ayrılıp bir barıştığı Can Tanrıyar’a bir şans daha vermiş “Fakat bu kere son diyor! Üzerinizdeki ışıltılı giysileri çıkarıp makyajınızı sildiğinizde, aynada gördüğünüz kadına ne diyorsunuz? “Acaba makyaız halim de güzel mi diyorum ara sıra makyaız halimi de fazla beğeniyorum Ben kendinizle baş başa kaldığınız andan bahsediyordum Yani parıltı bitiyor ve reel Petek’le karşısında karşıya kalıyorsunuz ya, işte o Petek’e ne dersiniz? id Bu zamana kadar çok doğru projelerde yer aldığımı söylerim diğer taraftan çocuk ruhumun hâlâ yüzüme yansıdığını Kaybetmemek lazım o çocuk ruhu yok mi? Belirli Mesela benim baştan bir oyuncağım vardır Hayvan sevgim de fazla artı Dört tane köpeğim var Onlarla üzüntümü, sıkıntımı paylaşırım Çocukluk arkadaşlarımla hâlâ görüşüyorum RÖPORTAJDAN DEFALARCA KAÇTIM Programınızda seyircilerle diyaloğunuzu gördüm de, güya evde davetli ağırlıyorsunuz Sahiden de öyle Gelen usta dostlarımız kendilerini fazla güzel ifade edebiliyor, sözleri hiç kesilmiyor aynı zamanda programda mesaj veren, öğretici şeyler yayınlıyoruz Geçtiğimiz günlerde Amerika’da 3 yaşındaki çocuk, babası kaza geçirince 911’i arayıp yardım çağırmış mesela Peki biz acil servis numarasını biliyor muyuz? Bunu çocuklara öğretiyor muyuz? Bunun gibi mesajlar vermeye çalışıyoruz Ama dram yapmıyoruz İnsanların derdi zaten kendine yeter Onun açık havada şarkılarımı söylüyorum, yeni albümüm “Yalanı Boşver çıktı, Sinan Akçıl imzalı Ferhat Göçer’le yaptığım düet de internette tıklanma rekorları kırdı Bu dek işi bir arada yaparken zorlanıyor musunuz, yoksa vaktinizi iyi mi kullanırsınız? Vaktimi iyi kullanmaya çalışıyorum Fazla da zinde bir ekibim var 10 senedir aynı ekiple birlikteyim Bu sektöre gireli 10 yıl oldu Röportaj yapmaktan, televizyon programlarına gidip de kendimi anlatmaktan hep kaçtım Bu diğer bir psikoloji Ama diyorsan oysa; “Kendi programında nasıl istediklerini anlatabiliyorsun, o ayrı Evim gibi hissettiğim için başım ağrısa bile derhal paylaşıyorum KİMSE BENİ SEVMEK ZORUNDA DEĞIL Neden mülâkat yapmaktan kaçtınız? Hatalı anlaşılmaktan çok korktuğum için Kimse beni sevmek zorunda değil Ama sevmeyenlerin de bana karşısında önyargılı davranmasından dolayı kendimi çektim Hiç kendimi ifade edemedim 724 kendimi anlatamam ancak! Zaten kendini çok anlatan insandan çok korkarım Muhakkak ancak ben de Pollyanna değilim Yüzümde maskeyle dolaşmıyorum zaman zaman pot kırıyorum natürel Hatasız kul olmaz Bu da doğallığımdan kaynaklanan potlar zaten sırası gelmişken assolist kıyafetlerinizden kurtulmuşsunuz Evet assolistlikten sıyrılmam gerekiyordu Yaşıma uygun, daha çağdaş olmalıydım Eskiden neden böyle değildi? Çünkü Günay veya Maksim’de en son sahne bölge assolist bendim Kot pantolonla ya da spor ayakkabıyla sahneye çıkamazdım Şimdi tahsis değişti, cümbür cemaat kendini rahat hissettiği şekilde giyiniyor Ben senelerdir mini elbise giymiyordum Ilk kere acilen giyiyorum, fazla da zorlanıyorum Çünkü uzun elbiselere alışmıştım İçlerinde bacaklarım istediğim gibi yamuk ya da çapraz duruyordu Şu Anda mum gibi durmak zorunda kalıyorum Oturuşuma uyarı etmeye çalışıyorum SEZEN VE İBO ARAYA GİRDİ CAN’A BİR TALIH DAHA VERDİM Hâlâ çocukluk arkadaşlarıyla karşılaşmak, 10 takvim bir ekibe sahip edinmek, çalkantılarına rağmen sona ermek bilmeyen bir ilişki Bu nasıl bir istikrardır? 11 sene oldu Can’la Bana diyorlar ki; “Neden bu dek yıl beklediniz de daha sonra sadece nikâh kıydınız? Ben beklemedim fakat hayatın getirdiği bazı şeyler vardır, onların aşılması gerekiyordu O da o zaman diliminde aşıldı Doğrusu haberiniz değil muydu “Beyaz Showdaki evlilik sürprizinden? Ben İzmirliyim Ailem İzmir’de Onlar istemez mi kızlarının düğününde eğlenmeyi? Ben istemez miyim dostlarımın, büyüklerimin nikâhıma gelmesini? Geçen gün “O Kadar Bir Geçer Zaman ancakde nikâh davetiyeleriyle ilgili bir sahne gördüm, “Ben hiç pek heyecanlar yaşayamadım diye düşündüm Gidip davetiyemi seçeyim, kınamı yakayım Kısmet olmadı Nur Yerlitaş ve Cengiz Abazoğlu’ndan iki farklı gelinlik alıp onları giyecektim Hayalim böyleydi aslında Böyle hayaller kuran bir bayan var ama diğer pencereden bakarsan da dünyada ilk olarak böyle bir sürpriz yapılmış Ben fazla sabırlı biriyim Beni tanıyanlar bile şaşırır sabrıma Ama bir takım şeylerin değişmesi gerekiyordu Gece gezmeyi çok severdi Can Ben ise gece gezmekten dehşet ederim Bir Takım anlaşmazlıklar oldu ve onu boşadım Sonra Sezen Aksu araya girdi, evliliğimizi toparlamak istedi Anneannemlerin evinde oturuyordum, pek kötüydüm ancak! Kapı çaldı, bir baktım Sezen Bayan! “Seni böyle bakmak istemiyorum karşımda dedi İbrahim Tatlıses de aracılık etmek istedi Sonunda “Bir baht daha tanınmalı dedim Lakin bu şansı verirken de bana bazı sözler verdi Şu lahza deniyoruz Bu sözleri tuttuğu sürece bu ilişki yürüyecek Fakat bu sözler tutulmadığı an o da, çevrem de biliyor ki bundan böyle bu ilişki yürümez HAYATA GÜZEL BAKANLAR GRUBU, CAN’I DEĞİŞTİRDİ İlişkiniz şimdilik nasıl gidiyor? çok iyi bu vesileyle Hayata Güzel Bakanlar grubuna buradan teşekkür ediyorum Çünkü Can böyle güzel bir grupla arkadaşlık içerisinde Ne meslek yapar bu grup? Hayata Hoş Bakanlar, her şeyin en güzelini, en hayırlısını görebilen bir grup Dinine fazla yan bir grup Can da onlarla arkadaş oldu ve çok değişti Geceleri az daha dışarı çıkmıyor Şu Anda bundan böyle ben ona “Dışarıda çık diyorum Böyle bir değiştirme oldu hayatımızda ‘BEBEK GELİYOR’ DİYE SEVİNDİK MEĞER TİROİT HASTASIYMIŞIM Genç ve güzel bir bayan Üstelik meşhur ve kendi parasını kazanıyor Normalde bu durumda olan biri, yıllar süren ilişkinin arkasında boşandığı eşine basit kolay yeni bir talih vermez Allah, “Her şeyi zamanı gelince yaşayacaksın, boş yere tutturma diyor Ben fazla tutturmuştum, evleneceğim diye Ne oldu? Mesela çocuk istemiştim Nikâh oldu, evlendik, dedim ki “Allah bana bir evlat versin Ben sahnede bir düştüm, tansiyonum yerlerde! Hatta çocuklara karşın bir takviye gecesiydi Derhal beni hastaneye götürdüler Takım seviniyor “bebek geliyor diye Bir baş dönmesi, mide bulantısı bende Meğer tiroit hastalığım varmış Kan değerlerim o kadar düşüktü ama, doktorum “şimdi hamile kalırsan çocuğun zihinsel engelli doğar dedi Sonra her şeyi hayatın akışına bırakmaya karar verdim (özgürlük)​  

858,505Konular
982,750Mesajlar
33,062Kullanıcılar
miko4267Son üye
Üst Alt