Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamburger Tarifi

Hamburger Tarifi
0
25

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
hamburger-tarifi.jpg

Hamburger Tanımı İçin Gereçler

• 500 gram kıyma
  • 1 yumurta
  • 3 yemek kaşığı galeta unu
  • 1 çay kaşığı sarımsak tozu
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • Yarım çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Hamburger ekmeği (Ben hazır aldım )
İçine Koymak İçin
  • Domates
  • Kornişon turşu
  • Göbek marul
  • Ketçap
  • Mayonez
  • Karamelize soğan

Hamburger Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Hamburger köftesi imali için; orta uzunluk derin bir kabın içerisine kıymayı yumurtayı tuzu ve baharatları ekliyoruz karıştırdıktan sonra galeta unumuzu da ekliyoruz yaklaşık bir 10 dakika kadar buzdolabında bekletiyoruz.
  2. Daha sonra elimizle yahut kavanoz kapağıyla yuvarlak formunu veriyoruz köftelerimiz dinlendikten sonra kızgın yağda kızartıyoruz.
  3. Öbür yandan hamburger ekmeklerimizi ortadan ikiye bölüyoruz evvel mayonez sonra ketçap daha sonra domates marul ve kornişon tursumuzu ekliyoruz kızaran köftelerimizide materyallerin üzerine ekliyoruz.
  4. Karamelize soğan için soğanları yarım ay biçiminde kesiyoruz köfteleri köfteleri kızarttığımız yağda hafif tuzla kızartıp karamalize hale getiriyoruz.
  5. Karamelize soğanlarımızı ekledikten sonra başka hamburger ekmeğini kapatıp servise hazırlıyoruz yanına ben nugget ve patates kızartması tercih ettim afiyet olsun.

858,505Konular
982,675Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt