Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hâman hakkında ayetler

Hâman hakkında ayetler
0
259

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Hâman hakkında ayetler

Ve o yerde onları başat kılmak; Firavun ile Hâmân'a ve ordularına, onlardan (İsrailoğullarından gelecek diye) korktukları şeyi kullanmak (istiyorduk)
Kasas : 6

Nihayet Firavun ailesi onu yitik çocuk olarak (nehirden) aldıO, sonunda kendileri için bir düşman ve bir dert olacaktı Şüphesiz Firavun ile Hâmân ve askerleri yanlış yolda idiler
Kasas : 8

Firavun: Ey ileri gelenler! Sizin için benden başka bir ilâh tanımıyorum Ey Hâmân! Haydi benim için balçık üzerine ateş yak (ve tuğla imal et), bana bir kule yap oysa Musa'nın tanrısına çıkayım; ama sanıyorum, o mutlaka yalan söyleyenlerdendir, dedi
Kasas : 38

Karun'u, Firavun'u ve Hâmân'ı da (helâk ettik) Andolsun oysa, Musa onlara anlaşılır biçimde deliller getirmişti de onlar yeryüzünde soylu davranış taslamışlardı Halbuki (azabımızı aşıp) geçebilecek değillerdi
Ankebût : 39 *

Similar threads

Karun hakkında ayetler Karun, Musa'nın kavminden idi de, onlara karşısında azgınlık etmişti Biz ona o kadar hazineler vermiştik oysa, anahtarlarını kuvvetlikuvvetli bir topluluk baskı taşırdı Kavmi ona şöyle demişti: Şımarma! Bil ama Allah şımarıkları sevmez Kasas : 76 Karun'u, Firavun'u ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Haman hakkında ayetler Ve o yerde onları hakim kılmak; Firavun ile Haman'a ve ordularına, onlardan (İsrailoğullarından gelecek diye) korktukları şeyi gostermek (istiyorduk) Kasas : 6 Nihayet Firavun ailesi onu yitik cocuk olarak (nehirden) aldıO, sonunda kendileri icin bir duşman ve bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
268
Firavun hakkında ayetler Hatırlayın ancak, sizi, Firavun taraftarlarından kurtardık Çünkü onlar size azabın en kötüsünü reva görüyorlar, yeni doğan erkek çocuklarınızı kesiyorlar, (fenalık için) kızlarınızı hayatta bırakıyorlardı Gerçekte o size reva görülenlerde Rabbinizden büyük bir imtihan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
252
Musa ( as ) hakkında ayetler Musa'ya kırk gece (vahyetmek üzere) laf vermiştik Daha Sonra haksızlık ederek buzağıyı (tanrı) edindiniz Bakara : 51 Dürüst yolu bulasınız diye Musa'ya Kitab'ı ve adalet ile bâtılı ayıran hükümleri verdik Bakara : 53 De ancak: Biz, Allah'a, bize indirilene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
Karun hakkında ayetler Karun, Musa'nın kavminden idi de, onlara karşı azgınlık etmişti Biz ona oyle hazineler vermiştik ki, anahtarlarını guclukuvvetli bir topluluk zor taşırdı Kavmi ona şoyle demişti: Şımarma! Bil ki Allah şımarıkları sevmez Kasas : 76 Karun'u, Firavun'u ve Haman'ı da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt