Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Halil Sezai Seni Beklemek Şarkı Sozleri

Halil Sezai Seni Beklemek Şarkı Sozleri
0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Halil Sezai Seni Beklemek Sozleri

Halil Sezai Paracıkoğlu Seni Beklemek Şarkı Sozu

Nasıl bir bekleyiş bu
Nasıl bir yangin ki bu
Hic dinmeyen
Nereye kayboldu ellerin sevgili sevgili

Nasil bir kahir bu
Nasil bir kahir ki bu

Hic dinmeyen
Nereye kayboldu gozlerin sevgili sevgili
Seni beklemek
Hergun olmek demek
Seni beklemek
Hayata kusmek demek
Olsun

Similar threads

Halil Sezai Seni Beklemek Şarkı Sozleri Halil Sezai Seni Beklemek Sozleri Nasıl bir bekleyiş bu Nasıl bir yangın ki hic dinmeyen Nereye kayboldu ellerin Sevgili, sevgili Nasıl bir kahır bu Nasıl bir kahır ki bu cehennem Nereye kayboldu gozlerin Sevgili, sevgili...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Halil Sezai Paracıkoğlu Seni beklerken sozleri Halil Sezai seni beklerken şarkı sozu seni beklerken şarkısı sozleri halil sezai Halil Sezai Paracıkoğlu Seni Beklerken şarkı sozu: Yurudum kendimden uzak , Cok uzak bir sevda duşunme Kayboldum sessizlikte , Hapsoldum bu esir şehirde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
halil sezai olsun şarkı sozleri Halil Sezai Paracıkoğlu Olsun Şarkı Sozu Lyrics halil sezai paracıkoğlu olsun sozleri Halil Sezai Seni Beklerken Albumunun 4 parcası olsun şarkı sozleri; Caresiz icimdeki cocuk Bir gunah gibi hep suclu Senin hala ellerin soğuk Ve yağmurlu İcimde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
halil sezai paracıkoğlu sevda tanrıcası sozleri sevda tanrıcası şarkı sozu halil sezai halil sezai paracıkoğlu sevda tanrıcası şarkı sozu Halil sezai paracıkoğlu ilk albumuyle sevenlerine merhaba diyoralbumun cıkış tarihi ise 21 Kasım Pazartesi işte albumdeki sevilen parcalardan biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Halil Sezai Paracıkoğlu Sonbahar şarkı sozu Halil Sezai Sonbahar şarkı sozu Halil Sezai Paracıkoğlu Sonbahar sozleri Sonbahar şarkı sozleri Halil Sezai derdi nedir bu sonbaharın, neden soldurur gulleri? nerden bulur bu insanlar, ben mutsuzken gulunecek şeyleri? tuhaflık bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,505Konular
982,753Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt