Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Halil Sezai Paracıkoğlu Fırtına şarkı sozu

Hoş geldin! kazimdemir tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Halil Sezai Paracıkoğlu Fırtına şarkı sozu
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Halil Sezai fırtına sozleri
Halil Sezai fırtına şarkı sozu
Fırtına şarkısı sozleri Halil Sezai paracıkoğlu
Halil Sezai paracıkoğlu fırtına şarkı sozleri

Kendimi kapattım kafeslere sus nedenini sorma
Uşudum biraz bu hainlikte git fikrimi sorma
Kendini yorma, sakın dokunma
Dipsiz kuyularda bir şeyler aradım dur adını sorma
Bir cığlık duydum uzaklarda (şşt) sakın korkutma
Ağladım sanma, boğulmam korkma

Gecmişimi kul etsem
Durup durup kufretsem
Tanrı'ya istan etsem de
Bitmez ki bu
Ben bu şehri terk etsem
Olup olup dirilsem
Dunyalara hukmetsem de
Bitmez ki bu
Fırtına

Similar threads

halil sezai paracıkoğlu fırtına şarkı sozleri fırtına sozleri halil sezai Halil Sezai Paracıkoğlu Şarkı Sozleri halil sezai paracıkoğlu fırtına sozleri 21 Kasım Pazartesi gunu yeni ve ilk albumuyle sevenleriyle bulacak olan Halil Sezai Paracıkoğlunun albumdeki beşinci parcası fırtına...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
halil sezai paracıkoğlu fırtına gitar akorları, fırtına şarkısının akoru, halil sezai paracıkoğlu fırtına akor Intro: F#m C#m F#m C#m Kendimi kapattım kafeslere sus, nedenini sorma F#m C#m Uşudum biraz bu hainlikte git, fikrimi sorma Bm C#m Kendini yorma, sakın dokunma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
halil sezai paracıkoğlu bir ruzgar esti şarkı sozu, bir ruzgar esti sozleri halil sezai paracıkoğlu, halil sezai paracıkoğlu bir ruzgar esti şarkı sozleri Bir ruzgar esti icinde aşk var sandık Eskilerden bir şeyler aldık Sonrasında bu ne bicim bir fırtına Kendi kendime duşundum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Halil Sezai Bir ruzgar esti sozleri Halil Sezai Bir ruzgar esti şarkısı sozu bir ruzgar esti şarkı sozleri Halil Sezai paracıkoğlu Bir ruzgar esti icinde aşk var sandık Eskilerden bir şeyler aldık Sonrasında bu ne bicim bir fırtına Kendi kendime duşundum oturdumda Kime ne yaptım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
halil sezai paracıkoğlu sevda tanrıcası sozleri sevda tanrıcası şarkı sozu halil sezai halil sezai paracıkoğlu sevda tanrıcası şarkı sozu Halil sezai paracıkoğlu ilk albumuyle sevenlerine merhaba diyoralbumun cıkış tarihi ise 21 Kasım Pazartesi işte albumdeki sevilen parcalardan biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,505Konular
982,778Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt