iltasyazilim
FD Üye
2 yıllık bi ilişkim vardıçıktığım çocukla bambaşka şehirlerdeydikbenim için ailesini göze alıp yanıma geldiher kavgamızda o özür dilioduçoooookkk seviodum onu çoookcanımdan bile çooookklakin çok kıskançtı,güveniorum diodu lakin güvenmediğini hissediodumbırakın haricen çıkmayı pencereye bile çıkmamama kızıodusürkli bu kıskançlıkları yüzünden tartışma ediodukve dün ayrıldıkayrılmak istediğimi söledimbi talih daha istedi,değişeceğini söledi lakin kaç kez verdim o şansı ona her defasında değişeceğini söledigene aynı şeyler oldubu sefer doğrusu bitti galiba msne çağırdı akşamnaptın bu gün naptın dedi bende evdeydim dedim beni düşündün mü dedi bende hayır dedim birazcık bekledi hiçbişi demeden çıktı bida da gelmedisanırım artık bittiherşeyin ilkini onunla yaşadımçokkk sevdimm halada çook seviorumçok kötüyüm şuan sürkli alıorum yhaa offonu bi başkasının elini tutarken,başkasına sarılırken,benim gözlerime baktığı gibi başkasının gözlerine bakmasını düşünemiorumçıldırcak gibi oluorumkafayı yicem artık yhaa off offf nasıl unutucam bn onuuuo kdr fazla sevdim ki anlatamam
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.