iltasyazilim
FD Üye
merhabalar ben bir elektrili süpürge aldım ama üründen hoşnut kalmadım derken toz haznesini takdığımda tozu haznenın dışına yanı süpürgenın içinede veriyor o şekilde kulllanmama süpürge için sakıncalı torba taktığımda birincil seferde torbayı patlatttı aldığım reye götürdüğümde sorunun benden kaynaklandığını dile getirmeye çalıştılar yok iyi kapatamadınız azneyi iyi yerleştiremedini falan fakat ben fazla dikkatlı olduğuma eminim oysa bunu onlara anlatamadım anlattım fakat kavramak istemediler her yerde sınamak için gönderdiler ve ben her yerde denediğimde yine toz haznesinden tozu makınanın içine verdi torbada bu kere patlama değil oysa 2400 wattlık bi çekim gücüde değil yerdeki çöplerin üzerinden bikaç kere geçmem gerekiyor şart bu ben üründen hiçmi hiç memnun değilim bu vesileyle ürün 4 yıl garantili ne yapmam gerekiyor mahsul ayıplı mahsul oluyor sanırım iade edip paramı geri alabilirmiyim lütfen ivedi cevap bekliyorum *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.