Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hakkari'deki Halk Eğitim Merkezleri

Hakkari'deki Halk Eğitim Merkezleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Hakkari Irk Eğitim Merkezleri adres ve telefonları
Hakkari Insanlar Eğitim Merkezleri hakkında bilgi

Halk Eğitim Merkezlerinde farklı zamanlarda ihiyaca göre kurslar düzenlenmektedir
MeslekiTeknik Kurslar; Bilgisayar Kursu, Modelistlik, Stilistlik, Kuaförlük, Konfeksiyon Makineleri Kullanımı, Makina Nakışı, Et ve Et Ürünleri İşletmeciliği, Meslek Makineleri Dilekçe Kursu, El Sanatları, Deri Bakımı Makyaj Epilasyon, Yüz ve Ceset, Masajı, Yağlı Badana ve Tek Fotoğraf, Giyim, Mefruşat, Eczacılık, Avcılık Eğitimi, Aşçılık Kursu, Tıp Sekreterliği Kursu, Kurban Kesim Elemanı Yetiştirme, Emlak Danışmanlığı Kursu, 36 Yaş Çocuk Bakıcılığı Kursu, Açık Öğretim Kursları
Sosyal Kültürel Kurslar; Okuma Yazma Kursları, Anne Çocuk Eğitimi Kursları, İngilizce Kursları, Almanca Kursu, Diksiyon, Tiyatro, Bağlama, Gitar, Irk Oyunları, Yöre Oyunları Öğreticisi Yetiştirme, Baba Eğitimi (BADEP), Satranç, StepAerobik Kursu oturan halktan gelen talepler doğrultusunda düzenlenmektedir

Hakkari Çukurca Insanlar Eğitim Merkezi

Adresi: Emirşaban MahÇukurcaHakkari
Telefon Numarası: 0438 511 23 66

Hakkari Merkez Millet Eğitim Merkezi

Adresi: BulakMahHakkari
Telefon Numarası: 0438 211 60 68

Hakkari Şemdinli Halk Eğitim Merkezi

Adresi: Millet Eğitim MrkMdLüğü ŞemdinliHakkari
Telefon Numarası: 0438 411 21 19

Hakkari Yüksekova Halk Müziği Eğitim Merkezi

Adresi: Ahali Eğitim MrkMdLüğü YüksekovaHakkari
Telefon Numarası: 0438 351 46 73 *