Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hakan Şükür, Fethullah Gülen hakkında konuştu.

Hakan Şükür, Fethullah Gülen hakkında konuştu.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
AK Parti İstanbul Milletvekili
Hakan Şükür, Fethullah Gülümseyen hakkında konuştu
İSTANBUL halk müziği vekili Hakan şükür
AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Fethullah Gülümseyen'in hizmetlerinin takdirle karşılanması gerektiğini belirterek, Hizmetleri takdirle karşılanması gereken bir insanın yaşadıkları, ona manzara açımı daha da saygıdeğer ve sevgi batmış bir ülkü getiriyordedi

Şükür, Değerlerim ve inancım noktasında kendisini kıymetli buluyorum, bunu söylemekten de hiçbir vakit sakınmadımdedi

Dünün futbolcusu, bugünün siyasetçisiŞükür, Fethullah Güler Yüzlü'e yakınlığına yönelik yapılan yorumlara açıklık getirdi

Şükür'e yöneltilen sorular ve yanıtları şöyle:

Soru: Spor camiasından gelerek siyasete atıldınız Bu konudaki düşüncelerinizi alabilir miyim?

Yanıt: İlkemiz, yaptığımız her işte hizmet etmek, topluma örnek insan edebilmek Bu anlamda doğru bir model olabilmişim ama AK Parti'nin, Sayın Başbakanımızın teklifi ve teveccühüyle Meclis bünyesinde bulunmaya başladım İnşallah olumlu hizmetler yapmaya çalışacağım Sporcu Hamza Yerlikaya'dan daha sonra buralara gelmek gurur verici

Soru: Milletvekili olmadan önce düşündüğünüz siyaset ile milletvekili olduktan daha sonra siyaset aralarında fark var mı?

Yanıt: Gerçekten beklentilerimin karşılığını da alıyorum, hiç beklemediğim şeyler de oluyor Türkiye'nin güçlendiği lakin bu güçlülüğünün aşağıda çekilmek için çok öbür çabaların da olduğu bir dönemdeyiz Ülkedeki büyük değişimi görebiliyorum Geçmişle bugün aralarında bir kıyas yaparsak, zaten partimizin aldığı oy oranı ile de içten orantılı yükselen bir grafik var Sayın Başbakanımızla bir hukukumuz var AK Parti Milletvekili gibi yok de daha fazla aklıselim, toplumda bir fazla öbür görüşe yer veren ve hepsini kapsayacak şekilde milletvekilliği yerine getirmek istiyorum

Soru: Milletvekili seçilince çevrenizden, spor camiasından ilk kez şunu gündeme getirmelisindenilen bir konu oldu mu?

Cevap: Ben tüm sorunlarını biliyorum Futbol Federasyonu ve kulüplerimiz özerk Bu bünye içerisinde bazı şeylere çözüm bulmak gerçekten çok güç Şikayet etmek, sorunu çözmek çağrıda bulunmak değil

Öyle bir seçim gerçekleştirmek doğru olmaz

Soru: Futbol mu siyaset mi dersek hangisini tercih edersiniz?

Yanıt: Öyle bir seçim gerçekleştirmek içten olmaz Futbolu doya doya, büyük keyifler alarak ve başarılar elde ederek yaşadım Ekip başarısı olarak da bireysel başarı olarak da fazla şeyler yaşadım Burayı da bazı olarak görürsek, başarılı bir takımdayım, AK Parti bünyesinde olmaktan mutluyum Bu başarıyı daha da yukarılara hariç tutmak için buradayım, elimden geleni yapacağım Futbol ile burası aralarında inanılmaz derecede paralellik bildiren şeyler var Siyaseti de iyi anlayabileceğimi düşünüyorum

Soru: Meclisin Futbol takımında da oynuyorsunuz Takım arkadaşlarınıza taktik veriyor musunuz?

Yanıt: Strateji değil de futbolun zorunlu sistemlerini ara sıra anlatmaya çalışıyorum Ama hepsi futbolu bilen tecrübeli arkadaşlar

Başbakan bir futbolcu

Soru: Sayın Başbakan da gençlik yıllarında futbol oynamış Başbakanın futbolculuğunu nasıl buluyorsunuz, onunla maç gerçekleştirmek ister misiniz?

Yanıt: Mükemmel bir futbolcu Devlet Başkanlarıyla yaptığı maçta da o yeteneklerini gösterdi Saha görüşü, yani Türkiye'yi, dünyayı bir saha olarak görürseniz, futbolun ona bugünkü başarısında çok şey kattığını düşünüyorum Oradan yola çıkarak kendimin de bereketli olacağını düşünüyorum İstanbul Belediye başkanlığı döneminde Sayın Başbakanla çok maç yaptım Sosyal etkinliklerde beni yanına bakmak istiyordu

Genel Başkanıma büyük bir hayranlık duyuyorum

Soru: Misal aldığınız, hürmet duyduğunuz bir kanaat önderi var mı?

Yanıt: Genel Başkanıma hem insani hem siyasi olarak büyük bir hayranlık duyuyorum çok değerli bir büyüğüm, fazla duygusal ama lider özellikleri taşıyan, bir takım şeyleri yarasına tuz basıp içine atan birisi

Soru: Düğün şahidiniz de olan Fethullah Gülümseyen ile olan yakınlığınız daima tartışıldı Buna ilişkin bir şey bildirmek ister misiniz?

Cevap: Hizmetleri takdirle karşılanması gereken bir insanın yaşadıkları, ona bakış açımı daha da saygıdeğer ve sevgi batmış bir ülkü getiriyor Çünkü, dünya üzerinde Türkçeyi, Türkiye'yi iyi bir şekilde temsil ediyor Hele böylesine dönemlerde, en gereklilik duyduğumuz anlarda böyle bir avantajımız var Cumhuriyet tarihi her tarafında fazla manâlı değerler vardı fakat istenilen gibi değildi Ülkemizin her platformda, yanlış anlatılma çabası içerisinde olduğu süreçlerde bununla ilgili çabalarını daima takdirle karşılamışımdır Değerlerim ve inancım noktasında kendisini değerli buluyorum, bunu söylemekten de hiç bir zaman sakınmadım

*

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt