Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hafız olmak istiyorum fakat

Hoş geldin! vbasic tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Hafız olmak istiyorum fakat

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Selamun Aleyküm

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Hafız olmak için çabalıyorum fakat zorla zor günde en fazla 1015 ayet ezberliyebiliyorum buna çare olarak sizin bildiğiniz bir çare veya önerileriniz varsa yazarsanız çok memnun olurum

Allah 'a emanet olun

Similar threads

Selamun Aleyküm Arkadaşlar hafız olmak için cabalıyorum ama günde ancak 1015 ayet zorla ögrenebiliyorum Hz Ali (ra) da birgün bundan dolayı efendimize gelmiş efendimiz ise şöyle yap demiş;Cuma gecesi (perşembeyi cumaya bağlayan gece) olunca, gecenin son üçte birinde kalkabilirsen kalk Çünkü o...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Es Selamun Aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu ALLAH ( Azze ve Celle )'ye Hamd, Peygamberimiz (SAV)'e Salat ve Selam Olsun Daha önceden İslam ve İnsan bölümümüzde sigaranın maddi ve manevi zararlarının anlatıldığı bir konu yayınlamıştım siz kardeşlerime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Günah Aşk: Selamun aleyküm Biz üniversite 1 sınıf öğrencisi iki genciz Ailemizden aldığımız dini eğitim ve daha sonraları kendi çabalarımız ile haram dairenin dışında durmaya ve dini vecibelerimizi yerini getirmeye çalışıyorduk Ta ki, aşk denen şeytani duyguya kapılana kadar İlk başlarda her şey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Selamun Aleyküm İyilikte birbirimizle yarışmamızı Allahu Teala emreder İşte delilleri, (Kur'anı Kerim'den) Sana da, daha önceki kitabı doğrulamak ve onu korumak üzere hak olarak Kitab'ı (Kur'an'ı) gönderdik Artık aralarında Allah'ın indirdiği ile hükmet; sana gelen gerçeği bırakıp da onların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Kalp Güzelliği, Elektirik Ve Evlilik Selamun Aleykum arkadaşlarım, Hayırlı Cumalar dilemek istiyorum ilk önce Kibir Şeytandandır, Onun Cennetten kovulmasına sebep olmuştur! Bu yazımda günümüz toplumumuzda yaptığımız çok ama çok büyük bir hatayı kaleme almak istiyorum Günümüz gençliğindeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,500Konular
982,382Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt