Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hadise-Kahraman

Hadise-Kahraman
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Sıkıldım bunaldum bir kurtulamadım
Seninle bir yerde nefes alamadım

Bakmam geriye bana aşk lazım
Sensiz bitecek bi roman lazım

Donmem geriye bana o lazım
Senden gidecek kahraman lazım

Hevesle kalıp da senin olamadım
Bu aşkda hedef ne bi tutturamadım

Bakmam geriye bana aşk lazım
Sensiz bitecek bi roman lazım

Donmem geriye bana o lazım
Senden gidecek kahraman lazım

Similar threads

Ruhundayım Sonu belli olmayan yollardayım Ellerinde kalan bir tek aşkım Olmuyor sevgilim sensiz olmuyor Yaşamayı unuttum bu kalp artık atmıyor Bu son veda bu son ayrılık Dayanamam tek başıma Sen ağlama ne olur yazık Gozyaşlarına Nerde olursan ol senin yanındayım Boşuna arama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
beni uzen aslinda uzuldugum icin degil bazen sozle anlatilmaz kelimeler sikayetlenir yillara meydan savasi ilan edince o cesaret kin koca bir volkan olur sonrada onunde egileverir sahici herseyin asil rengi kalbime kac kere sorduysam hep bana ismini heceledi bende inanip ona...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Kucucuğum Hic ozlemediğim kadar ozluyorum bu aralar seni Niye bilmiyorum ama Ben sadece senle mutluyum Ah şu gonul gozunden gormek dedikleri var ya Seni her halinle seviyorum Beraber uyansak Butun gun sarılsak Bana yetmez O ana dunyaları bile değişmem Kucuğum her şeyim Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Bebek Eğer bana ayıracak vaktin varsa Kendini savunacak gucun varsa Sende az da olsa gurur varsa Evde bekliyorum Olmuyor boyle boş konuşmakla Bir kac gun goruşup, sonra kacmakla Doğru soyleyecek yuzun yoksa Gelme istemiyorum Ne uzulur ne sıkılır Sadece birazcık duşunur Hemen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
858,505Konular
982,691Mesajlar
33,051Kullanıcılar
TahirGunduzSon üye
Üst Alt