Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hadise dördüncü oldu!

Hadise dördüncü oldu!
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hadise dördüncü oldu! 1549254300 1549254300 hadisedorduncuoldu5c57bea16fa23hadisedorduncuoldu5c57bea16fa23hadisedorduncuoldu5c57bea16fa23 54 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden Hadise 4 oldu Norveç'in açık ara kazandığı yarışmada, ikincilik İzlanda'ya, 3'lük Azerbaycan'a, 5'lik ise İngiltere'ye gitti 25 ülke sanatçısının yarıştığı gecede, 'Düm Bir Bir' ile 18 sırada sahneye çıkan Hadise, 42 ülkeden topladığı 177 puanla 4lüğü elde etti Yarışmanın favorisi Norveç'in uzakta ara (387) birinciliği elde ettiği gecede, 218 puanla İzlanda ikinci, 207 puanla Azerbaycan 3 ve 173 puan toplayan İngiltere de 5 sırayı aldı 54 Eurovısıon Şarkı Yarışması'nı Norveç kazandı 54 Eurovision şarkı yarışmasında Norveç 387 puanla birinci oldu Türkiye, Hadise'nin söylediği ''Düm Bir Bir'' adlı şarkısıyla 177 puan alarak 4'üncü oldu Rusya'nın başkenti Moskova'da yapılan 54'ncü Eurovision Şarkı Yarışması'nı Norveç'i temsilci Belarus doğumlu Alexander Rybak, Peri Masalı' adlı şarkısıyla kazandı İzlanda 218 puanla ikinci, Azerbaycan 207 puanla üçüncü olurken, 18'inci sırada sahneye çıkan temsilcimiz Hadise de Düm Bir Biradlı şarkısıyla 177 puan alarak 4'üncü oldu Yarışmayı Olimpinski spor salonunda 22 bin seyirci izledi Bu sonuçla üçüncü kere birinciliği kazanan Norveç, Eurovision Şarkı Yarışması tarihinde en yüksek puanı alarak birinci olan ülke oldu HADİSE: FAZLA GURURLUYUM, HEDEFİME ULAŞTIM Hadise, yarışmanın yapıldığı salondan ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi: Ben daima birincil 5 demiştim ve 4 olduk Fazla gururluyum, hedefime ulaştım Ben hiç bir zaman birinciliğe oynamadım Çünkü final grubu çok güçlüydü Birinci elde etmek isterdim, fakat hiçbir süre birincilik için uğraş etmedim Herkes benden birincilik isterken, ben defalarca birincil beşe girmeyi düşündüm ve bunun için de dua ettim Allah da benim dualarımı kabul etti Allaha şükrediyorum Bitmiş beri Norveç'in favori olduğunu gösteren Hadise, Fakat ben Fransa'dan Patricia Kaas gibi, İngiltere'den Jade Ewen gibi dünyaca meşhur sanatçıları geride bıraktım EBU'daki yetkililer bile başarımızı, bu dek zinde bir gruptan 4 çıkmamızı mükemmel buldularşeklinde konuştu Türkiye'den sonradan ikinci vatanı olarak gördüğü Belkiça'dan 12 puan gelmesini kendisini sevindirdiğini dile getiren Hadise, Belkiça'dan 12 puan gelmeseydi, hayatta yeniden Belçikaya gitmezdim Fakat Belçika'yı çok seviyorumdedi Hadise, sözlerine şöyle devam: Şu an en fazla yapmak istediğim ve yapamadığım şeyi yapacağım, bol bol yağlı yemekler istiyorum Ilk gördüğüm hamburgercide duracağım, doyana kadar hamburger yiyeceğim daha sonra da kahve içeceğim 2 hafta önce İngilizce albümünün çıktığını, 3 albümünün de yakında çıkacağını gösteren Hadise, bir klip işi olduğunu belirterek, Klibi çektikten sonradan tatile gidip, bol bol yüzmek, kitap okumak ve son aylarda yapamadığım şeyleri yerine getirmek istiyorumdedi  

858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt