Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hadise Biz Burdayız Şarkı Sozleri

Hadise Biz Burdayız Şarkı Sozleri
0
130

Similar threads

Hadise Biz Burdayız Şarkı Sozleri Hadise Biz Burdayız Şarkısının Sozu Hadisenin yine iyi bir cıkış yaptığı yeni single calışması Biz Burdayız şarkısının sozleri Geliyorum gittiğin yerden Cozulmem cektiğin telden Buradaki herkes boyle bizde Başlarız bittiği yerden! Duzeni hep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Hadise Biz Burdayız şarkı sozleri Hadise Biz Burdayız şarkısı sozu Geliyorum gittiğin yerden Cozulmem cektiğin telden Buradaki Herkes boyle bizde Başlarız bittiği yerden Duzeni hep yap boz sananlar Para pula mulke takla atanlar Bu alana giremez boylesi iste Ne deriz biz anlayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Hadise Biz Burdayız Hadise Biz Burdayız Sozleri Hadise Biz Burdayız Şarkı Sozu Geliyorum gittiğin yerden Cozulmem cektiğin telden Buradaki herkes boyle bizde Başlarız bittiği yerden! Duzeni hep yap boz sananlar Para pula Mulke takla atanlar Bu alana giremez boylesi iste Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Biz Burdayız Şarkısı Sozleri Geliyorum gittiğin yerden Cozulmem cektiğin telden Buradaki herkes boyle bizde Başlarız bittiği yerden! Duzeni hep yap boz sananlar Para pula Mulke takla atanlar Bu alana giremez boylesi iste Ne deriz biz? Anlayan anlar! Yaz yaz yalanıyla yaşayansan sonun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Hadise Biz Burdayız Single Parçası Sözleri Hadise Biz Burdayız Şarkı Sözleri Hadise Biz Burdayız Şarkısının Sözü Sevgili melekler, bu yazımızda pop şarkıcısı Hadise 'nin yeni çıkış yaptığı singlenin sözlerini paylaşıyoruz sizinle İşte Hadise Biz Burdayız şarkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,536Konular
981,825Mesajlar
32,333Kullanıcılar
elgriseldaaaSon üye
Üst Alt