Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hadise Aşk iddalarını Yalanladı

Hadise Aşk iddalarını Yalanladı
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Hadise Aşk iddalarını Yalanladı AŞK İDDİALARINI YALANLADI! Yalaaan yalaaan külli yalanhadiseaskiddalariniyalanladi5c4df0207daa1pngalt :D:D :D:D :D:D cümbür cemaat yalanlıyor bakalım hayırlısı bundan böyle ​ 1548611612 1548611612 hadiseaskiddalariniyalanladi5c4df02081f17hadiseaskiddalariniyalanladi5c4df02081f17 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberhadise155&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg NORMAL FUTBOLCU ERSEN MARTİN VE CAN ATEŞ İLE ANILAN HADİSE: 'AŞK BENİ KANDIRAMAZ ŞU LAHZA KARİYERİM ÇOK DAHA KAYDA DEĞER 'AŞKKOLİK' ŞARKIMI DA AŞKTAN DIĞER ŞEY DÜŞÜNMEYENLERE ARMAĞAN EDİYORUM' Sözlerini Sezen Aksu'nun yazdığı 'Deli Oğlan' şarkısı ile yaza damgasını vuran Hadise, 24 Eylül'de yeni albümünü çıkartmaya hazırlanıyor Prodüktörlüğünü Yves Gaillard'ın yaptığı albümü için gece gündüz uğraştığını bildiren seksi şarkıcı; 'Şu an kariyerim aşktan daha kayda değer Tek aşkım şarkılarım olduğu için aşk beni kandıramaz' şeklinde konuştu Brüksel, Milano ve İstanbul'da süren kayıtların son aşamalarına gelindiğini ifade eden Hadise, 'Harika ve güzel bir albüm yaptım Bunun önüne dünyanın en büyük aşkı bile geçemez Albümün hiti olan 'Aşkkolik'i ise aşktan başka bir şey düşünmeyenlere hediye ediyorum' dedi Bir süre önce adı Trabzonspor'dan İspanya'nın Recrativo Huelva takımına aktarma olan Ersen Martin ve Ebru Akel'den ayrılan Can Ateş ile anılan Hadise, aşk haberlerini ise şu sözlerle yalanladı: dobra dobra söylerim 'Bir erkek için, bir aşk için hayatta mesleğimi bırakamam Ben aşk ve kariyeri bu değin ayırmışken ve hemen çok önemli bir albüm üzerinde çalışıyorken hiçbir aşk, hiçbir erkek beni etkileyemez Zaten sevgili olmaya karar verdiğim kişiye bile hemencecik 'Sen benim rüyamı yıkamazsın Bir şey olursa seni bırakırım, işimi bırakmam' diye dobra dobra söylerim Aşk benim için her zaman kariyerimden sonradan gelir'  

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt