Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

H1Z1 Beyler acil yardım bakın lütfen

H1Z1 Beyler acil yardım bakın lütfen
0
105

Similar threads

evet beyler yükledim olmadı yardım ederseniz repe boğacam lütfen acil kafayı yicem
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
8gb ram i5 işlemci ve nvdia 710m ekran kartı olan Asus bir leptobum var Beyler yaklaşık 2 hafta öncesine kadar lolde en yüksek ayarda 140 ve 180 arası fps alıyordum yanlız bu iki haftadır fps 13 e kadar düşüyor ve 40 geçmiyor yüksek performans ya kullanıyorum leptobu şarjada takıyorum ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
arkdasLar gta'da los sepulcos görevi var oynayanlar bilir,bu görevi sweet'ten alıyoruz evini önünde bulusup Sweet arabaya biniyor ancak ben arabaya binemıyorum ve arabanını 2 yanında çete elemanları duruyor mavi ok ç,izgisi ile üstlerinde işaret var onlara ne yapmam lazım bişeyler yapılcağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Beyler hiç bi driverim yüklü değil cd lerim kayıp ne yapıcagım hakkımda fikrim yok driver bulma programlarını çözemedim yardım edicek varsa driversiz pc kullanamıorum lütfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
1 buçuk 2 senedir çocuğum olmuyor Lütfen yardım edin Lütfen takviye edin 1 buçuk 2 senedir çocuğum olmuyo adetimde geç kalma var bu gün üçüncü günüm adet yaklaşık 10 gündür gögüs uçlarında bi hassasiyet oluştu ve normaldede akıntım vardır fakat bu aralar daha fazla hiç rüya görmem ama 4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt