Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Guzel...

Guzel...
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Guzel,boyle daha guzel
Sen ve ben;
Sanki yokmuşuz gibi
Varlığın icinden bir el
Bize aşkı gul diye bicerken
Oturupta ağlamak
Varmışız gibi
Gozyaşı dokerken
Boylesi daha guzel

Yalnızca sen
Boyle daha guzel
Sararmış yapraklar icinde
Biraz yağmur
Bir parca bulut;
Sadece ben
Oluyorum
Beni tut,bırakma
Gozlerine hapset
Sonra unut
Unutulmak
Boyle daha guzel

Siyah ve kırmızı
Boyle daha guzel
Biri geceye başlarken
Biri gecenin ta kendisi
Bir koşeyi donerken
Ya da kanım akarken
Boylesi daha guzel
Cile ,sevdanın tesellisi
Sana sevdalanırken

PARDUS

Similar threads

Güzel,böyle daha güzel Sen ve ben; Sanki yokmuşuz gibi Varlığın içinden bir el Bize aşkı gül diye biçerken Oturupta gözyaşı dökmek Varmışız gibi Gözyaşı dökerken Böylesi daha hoş Sadece sen Böyle daha güzel Sararmış yapraklar içinde Birazcık yağmur bir tutam bulut; Sadece ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Yuksek Sadakat Haydi Gel İcelim Bugun cok yorulmuşsan,her yerde arayıp yine de bulamamışsan O seni unutmuş,sen unutamamışsan… Kalbinin kuşu ucmuş,sen tutamamışsan Haydi gel,haydi gel icelim… Derdini al da gel,haydi gel icelim Bu evren de bir tutsun,tarih seni unutsun,haydi gel icelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
AŞK Bulbulun gule olan aşkı gibi olmalı Bir delikanlı guzel bir kıza olumune sevdalanmışYureği daha fazla dayanamaz olmuş onu uzaklardan seyretmeye Birgun o adını bile henuz bilmediği, dış gorunuşunden başka hayatı hakkında hic bir bilgi edinmediği o genc guzel kızın yolunu kesip durdurmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
Sevgiliye Yazılacak En Guzel Aşk Şiirleri Sevgiliye yazılacak en guzel aşk ve sevgi şiirleriSevgilinize şiir yazmaktan hoşlanıyorsanız sayfamızdaki aşk şiirlerini cok beğeneceksiniz SENİ YAŞAMAK Seni her ozlediğimde sevgilim, Gokyuzune bakıyorum; Goğun mavisinde gozlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Etkileyici Guzel Mesajlar En Etkileyici Guzel Mesajlar Etkileyici Guzel Sozler Mesajlar İLK GORUSTE ASKA INANIRMISIN? YOKSA DISARI CIKIP TEKRAR MI GIREYIM SENI UZAKTAN SEVMEYI,SANA BAKMADAN GORMEYI,SENI DUYMADAN DINLEMEYI,GOZYASLARIMLA GULMEYI,KAVUSMAK ICIN SABRETMEYI OGRENDIM AMA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
238
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt