Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

güzel vatandasim benim

güzel vatandasim benim
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
hoş vatandasim benim 1Son model araba alır ama çok yakıyor diye tüp taktırır 2Otopark parası vermemek için arabayı 2 kilometre uzağa park eder 3Tüpte gaz kaçağı var mı diye çakmakla kontrol eder 4Zarar Görmüş birini görse üstüne kalır diye görmezden gelir 5Belediyede işi varsa, gitmeden önce torpil bulmaya çalışır 6Araba daha eksik yaksın diye yokuş aşağı inerken arabayı boş yere alır 7250 promil alkollü bile çıksa, 1 duble içtiğini iddia eder 8Elektrik hakkında bildiği tek şey nasıl kaçak çekiceğidir 9Trafikte sarı ışık yanar yanmaz öndeki hareket etsin diye korna çalar 10Film vizyona girmeden korsan cd sini hazır eder 11Seçimlerden önce yerine getirmeyeceği bir sürü vaatte bulunur 12Jetonu matkapla delip, içinden ip geçirir, makineye atar Böylece telefon konuşmasını beleşe getirir 13Elektrik sayacına film takıp, sayacı durdurur 14Trafikte yeşil ışık kırmızıya döneceğinde, yavaşlaması gerekirken daha çok gaza basar 15Murat 124 alıp, Pioneer müzik sistemi taktırır 16Gördüğü otomobil hoşuna gittiyse anahtarla çizik atmayı ihmal etmez 17Yolda kola kutusu görse çöpe atmak yerine, kutuya tekme atar 18Kurban kesiminde kurbanı asmak için trafik lambasını kullanır(Gerçektir) 19Tamiri için sadece lehimleme gerekse bile aletin beyninin değişmesi gerektiğini söyler 20Kendisine sadaka verenlerden varlıklı olmasına rağmen dilenciliğe devam eder 21Tuttuğu takımın maçı kazanmasıyla birlikte silahlarıyla anma moduna geçer 22Trafik levhalarını kasıt tahtası olarak kullanır 23Girmeyeceğini kasıtlı olarak izmaritini çöpe uzakta atmaya çalışır, girdirirse de büyük durum sayar 24Bir yeri incise ya da kırılsa ilk önce tanıdık çıkıkçı arar 25Anlamsız telefon kartının manyetik kısmına Pritt sürüp batmış kartın kontörünü kopyalar alinti  

858,505Konular
982,685Mesajlar
33,049Kullanıcılar
arliekaneSon üye
Üst Alt