Hoş 2019 Efkarlı Sözler kısa 2019 Efkarlı Sözler kısa Hoş Efkarlı Sözler 2019 Son zamanlarda efkarlısınız ve bunu hoş sözlerle dile mi getirmek istiyor sunuz? O halde bu konuda biz sizlere bir nebzede olsa yardımcı olalım ve efkarınızı dağıtmasada dile getirecek yeni efkarlı sözler sunalım Buyrun Melek'ler 1549105456 1549105456 guzel2019efkarlisozlerkisa5c5579346ec51guzel2019efkarlisozlerkisa5c5579346ec51 guzel2019efkarlisozlerkisa5c5579346ec51 Denizde esen rüzgar değilim oysa efkarım sahile vursun Evet acı çekiyorum, evet ulan evet onu unutamıyorum kime ne; sormayın artık bana 'nasılsın' diye manâsız verin ben 'iyiyim' işte Küçük bir söz yakarsa içini Arkadaş bildiklerin anlamazsa seni Boşver dökme içini Yaradana aç elini; ser yüreğini Zamana bırak, gelmez biliyorum ama alışırsın Firar Etmek istedikçe sana yakalanıyorum Söndürmek istedikçe sana yanıyorum Yenildim işte! tekrar 'SENİ SEVİYORUM' Bir gülümseme uğruna Şu ömrümü yitirdim ben Seni galip gelmek için Benliğimi yitirdim ben Tutkum var biliyorsun Senli olan her şeye Sen de gidersen eğer Lanet olsun Basit değildir; Uğruna herşeyinizi verdiğiniz insana tanıdık olmayan gibi bakmak Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi! çok düşündüm seni silmeyi, çok düşündüm efkarlı gecelerimde senin adını silmeyi lakin olmuyor gülüm bu yürek senin için atıyor olmuyor… fazla zalimsin fazla, beni bıraktın dertlerimle elimde acilen koskoca bir abes kalp ve yarınları olmayan hayaller