Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Guvenme dostuna, saman doldurur postuna atasozunun anlamı

Guvenme dostuna, saman doldurur postuna atasozunun anlamı
0
148

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Guvenme dostuna, saman doldurur postuna ne demektir
Guvenme dostuna, saman doldurur postuna anlamı
Guvenme dostuna, saman doldurur postuna nedir

Dost sandığı birtakım kimseler, cıkarları soz konusu olduğunda sana kolaylıkla kotuluk edebilirler Ustelik bunu, senin onlara duyduğun guvenden yararlanarak yaparlar Bu bakımdan herkesi dost sanma ve onlara inanma

Similar threads

Güvenme dostuna, saman doldurur postuna ne demektir Güvenme dostuna, saman doldurur postuna anlamı Güvenme dostuna, saman doldurur postuna nedir Arkadaş sandığı birtakım kimseler, çıkarları laf konusu olduğunda sana kolaylıkla kötülük edebilirler Bir De bunu, senin onlara duyduğun güvenden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Verildiyse affola , rep için yapmıyoruz neticede İlim İlim Bilmektir İlim ilim bilmektir İlim kendin bilmektir Sen kendini bilmez isen Ya nice okumaktır Okumaktan mânâ ne Kişi Hakk'ı bilmektir Çün okudun bilmez isen Ha bir kuru emektir Okudum bildim deme Çok tâat kıldım deme Eri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
470
Mevlananın yedi oğudu ve anlamı Mevlananın 7 oğudunun acıklaması Comertlik ve Yardım Etmede Akarsu Gibi Ol Burada ele alacağımız, Mevlana ’nın yedi oğudunden ilki comertlik ile ilgili olandır Comertlik sozlukte; “Para ve malını esirgemeden veren, eli acık, selek, semih, ahi, bonkor olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
mevlananın 7 oğudu ve acıklamaları, mevlananın yedi oğudu, mevlananın oğutleri, mevlananın sozlerinin anlamları Mevlananın Yedi Oğudu ve Acıklaması Hz Mevlana ’nın cağlar otesinden gunumuze ulaşan onemli miraslarından biri de yedi oğududur Gerek ferdi gerekse toplumsal pek cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
Evrenin Ölümünün Ardından Kıyamet günü insanların tümünün gerçeği açıkça gördükleri andır İnkar eden bir insan karşılaşacağına asla inanmadığı, hatta bu inançsızlığının sonucunda sürekli reddettiği ve hayatı boyunca düşüncesinden kaçtığı ahiret gerçeği ile artık karşı karşıyadır Dünyadaki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,982Kullanıcılar
yeumedısaSon üye
Üst Alt