Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güveçte Patates Karnabaharlı

Güveçte Patates Karnabaharlı

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
97
F-D Coin
68

Güveçte Patates Karnabaharlı Tanımı İçin Malzemeler

  • 250 gram kuş başı doğranmış et
  • 4 tane patates
  • 250 gram karnabahar
  • 2 tane kuru soğan
  • 5-6diş sarımsak
  • 2 orta uzunluk havuç
  • 1.5 yemek kaşığı tereyağı
  • 5-6su bardağı sıcak su yad et suyu
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • Karabiber
  • Kırmızı pul biber
  • 2 tane taze yeşil biber
  • 2 tane domates
  • Tuz

Güveçte Patates Karnabaharlı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Güveç tenceremizde tereyağını eritiriz soğanları ve sarımsakları kavuruz.
  2. Etimizi ekler güzelce kavururuz.
  3. Domatesler biberleri de doğrayıp ekleriz. Havuçları da doğrar ekleriz.
  4. Salçayı da ekleriz ve karıştırırız.
  5. Patatesleri de kabuklarını soyup irice doğrarız ekleriz.
  6. Karnabaharları da iri biçimde kesimler ekler karıştırırız.
  7. Üzerine bir su bardağı sıcak su ekler bi kaç dk daha kavururuz.
  8. En son üzerine 4 su bardağı su daha ekler baharatları tuzu da ekler güveç i pişmeye bırakırız.
  9. Piştikten sonra servis edebilirsiniz afiyet olsun.
Güveçte Patates Karnabaharlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Terbiyeli İşkembe Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 350 gram haşlanmış kuş başı doğranmış işkembe2 yemek kaşığı sıvı yağ1 tane kuru soğan10-12diş sarımsak1 -1.5 litre sıcak su3 yemek kaşığı un1 ,5 su bardağı yoğurt1 yumurtaKarabiberTuz Terbiyeli İşkembe Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Afgan Pilavı (Diyette Olanlarında Yiyebileceği Bir Pilavdır Kilo Aldırmaz) Tanımı İçin Malzemeler 2 su bardağı afgan pirinci (basmati pirinç) 1 saat evvelden tuzlu suya ıslatılır1.5 yemek kaşığı tereyağı1 su bardağı haşlanmış nohut2 tane orta uzunluk havuç1 çay bardağı tel şehriye5 su bardağı et...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı yeşil mercimek (Mercimek haşlanacak)2 yemek kaşığı sıvı yağ1 tane kuru soğan1 yemek kaşığı salça1 yemek kaşığı biber salçasıNane+1yemek kaşığı sıvı yağKarabiberKırmızı pul biber1 çay bardağı erişte5 su bardağı sıcak suTuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Makarnayı Birde Bu türlü Deneyin Daha Çok Seveceksiniz (Lezzeti İçinde Saklı) Tanımı İçin Malzemeler Yarım paket makarna1 adet domates2 adet yeşil biber2 yemek kaşığı tereyağı1 yemek kaşığı salça1 tutam maydanoz5 su bardağı sıcak suKarabiberKırmızı pul biberTuz Makarnayı Birde Bu türlü Deneyin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Soğuk Kış Günlerinin Sıcacık Çorbası Ezo Gelin Tanımı İçin Malzemeler 1 su bardağı kırmızı mercimek1 buçuk yemek kaşığı bulgur1 buçuk yemek kaşığı pirinç2-3 diş sarımsak2 yemek kaşığı zeytin yağı1 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı biber salçasıİsteğe nazaran yarım yemek kaşığı un (Ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,505Konular
982,762Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt