Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güveçte Kaşarlı Beşemal Soslu Ispanak

Güveçte Kaşarlı Beşemal Soslu Ispanak
0
35

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
guvecte-kasarli-besemal-soslu-ispanak.jpg

Güveçte Kaşarlı Beşemal Soslu Ispanak Tarifi İçin Malzemeler

  • 1 kg ıspanak
  • 1 adet soğan
  • Sıvıyağ
  • 1 kase haşlanmış bezelye
  • 1 adet haşlanmış havuç
  • Tuz
  • Karabiber
Beşamal sos için
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 su bardağı süt
  • Tuz karabiber
Üzeri için
  • Kaşar rendesi

Güveçte Kaşarlı Beşemal Soslu Ispanak Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle ıspanaklar ayıklanır ve yıkanır.
  2. Ispanaklar doğranır.
  3. Tavaya az sıvı yağ alınır yemeklik doğranmış soğanlar yumuşayana kadar kavrulur.
  4. Ispanaklar ilave edilir.
  5. Ispanaklar kendi suyunu çekince haşlanmış bezelye ve havuç eklenir karıştırılır.
  6. Tuzu ve karabiberi ayarlanır.
  7. Ispanak güveç kaplarına eşit şekilde paylaştırılır.
  8. Beşamal sos için tavaya tereyağ alınır ,eriyince un eklenir ve kokusu çıkana kadar kavrulur.
  9. Süt ilave edilir hafif koyulaşana kadar karıştırmaya devam edilir.
  10. Tuz ve karabiber eklenir.
  11. Beşamal sos güveçlere paylaştırılır.
  12. Üzerine rendelenmiş kaşar ilave edilir.
  13. 200 dereceli fırında kaşarlar eriyip kızarana kadar pişirilir. Afiyet olsun.
Güveçte Kaşarlı Beşemal Soslu Ispanak Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,702Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt