Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güveçte Etli Türlü Yemeği

Güveçte Etli Türlü Yemeği
0
54

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,426
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
80
guvecte-etli-turlu-yemegi.jpg

Güveçte Etli Türlü Yemeği Tarifi İçin Malzemeler

  • 400 -500 gram kuşbaşı et
  • 1 tane orta boy soğan
  • 4-5 tane arpacık soğan
  • 1 tane orta boy patlıcan
  • 1 tane orta boy kabak
  • 1 tane orta boy patates
  • 1 tane orta boy havuç
  • 1 tane domates
  • 1 tane yeşil biber
  • 1 tane kapya biber
  • 1 tutam tuz
  • 1 tutam karabiber
  • 1 tutam zerdeçal
  • Toz kırmızı biber
  • 1r tutam kimyon
  • 1-2 yemek kaşığı kadar salça
  • 1-2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Güveçte Etli Türlü Yemeği Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Güveç kabımızı ocağın altını açıp üstüne koyuyoruz. Biraz ısınmasını bekleyin. Isınınca etlerinizi atın kendi suyunu çekmesini bekleyin.
  2. Sıvı yağ ekleyip soğanınızı ekleyin. Kavurun biraz sonra sırası ile patates kabak patlıcan havuç ve biberleri üst üste koyun.
  3. Üzerine salçayı 1 su bardağı su ile açın ekleyin. Baharatları ekleyin en üzerine tereyağı parçaları ekleyip kapağını kapayıp pişirin.
  4. 30 dakika sonra sebzeleri yavaş yavaş ekleyip karıştırın.
  5. Suyunu arada bakın duruma göre biraz daha ekleyebilirsiniz damak zevkinize. Afiyet olsun.
Güveçte Etli Türlü Yemeği Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt