iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
6 su bardağı tavuk suyu
1 kahve fincanı buğday
1 kahve fincanı mısır
2 yemek kaşığı margarin
2 baş soğan
1 adet limon
Biraz tavuk eti (beyazından)
HAZIRLANIŞI
Buğday ve mısırı temizleyip bol suyun içine atın, ıslanıp iyice kabarsınlar Derin bir tencerede 2 kaşık yağı eritin 2 baş soğanı da çok ince doğrayın Tencereye koyup hafifçe pembeleştirin
6 bardak tavuk suyunu da tencereye koyup buğday ve mısırı ilave edin Biraz tavuk etini içine didikleyin Hepsini iyice pişirin Bol limon suyu ilavesiyle servise sunun
6 su bardağı tavuk suyu
1 kahve fincanı buğday
1 kahve fincanı mısır
2 yemek kaşığı margarin
2 baş soğan
1 adet limon
Biraz tavuk eti (beyazından)
HAZIRLANIŞI
Buğday ve mısırı temizleyip bol suyun içine atın, ıslanıp iyice kabarsınlar Derin bir tencerede 2 kaşık yağı eritin 2 baş soğanı da çok ince doğrayın Tencereye koyup hafifçe pembeleştirin
6 bardak tavuk suyunu da tencereye koyup buğday ve mısırı ilave edin Biraz tavuk etini içine didikleyin Hepsini iyice pişirin Bol limon suyu ilavesiyle servise sunun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.