Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Güveç

Güveç
0
30

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
guvec.jpg

Güveç Tarifi İçin Malzemeler

  • 300 gram kuşbaşı kuşbaşı et
  • 3 adet çarliston biber
  • 2 adet domates
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 2 yemek kaşığı kadar salça (domates ve biber)
  • Sıvı yağ
  • Tuz, kırmızı toz biber, pul biber, karabiber

Güveç Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Eti tencereye alıp suyu salıp çekene kadar pişirelim.
  2. Su ekleyelim biraz daha pişsin. Pişen etlerin suyundan 1 su bardağı kadar ayıralım.
  3. Toprak kapların altına rendelediğimiz soğanı ve sarımsağı bırakalım.
  4. Ardından etleri, sonra biber ve en üstede domatesleri bırakalım.
  5. Salça, et suyu, baharatlar ve sıvı yağını ekleyelim karıştıralım.
  6. Karışımı yemeğin üzerine dökelim.
  7. Üzerine yağlı kağıt, alüminyum folyo ile saralım.
  8. Ve 180 derece pişirelim.
  9. Domateslerin üzeri kızarınca fırından alalım.
  10. Pirinç pilavı ve mevsim salatası eşliğinde servis yapabilirsiniz.
Afiyet olsun ????????.

Güveç Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,505Konular
982,720Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt