Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gurur Verici Sozler

Gurur Verici Sozler
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gurur Verici Sozler
Gurur Verici Kısa Sozler

Dunyada Turk kadar saygıbilir bir kavim daha yoktur Turklerde inzibat, buyuklere karşı itaat o derecedir ki, bizim keşiş (dini) sınıfımız bile onlardan ornek alabilir Turkler bir tek buyuk ailenin bireyleri gibi yaşarlar ve dar şartlar icinde olsalar dahi yiyeceklerini kardeşce paylaşırlar (Plano Caprini)

Biz Sosyetik Mekanların Havalı Artislerinden Olmasakta Hayat Sokaklarının Gururlu gencleriyiz!

Yeryuzundeki en ilahi disiplin Turk askerlerindedir (Postel)

Ben hayatı kendimden karakterimi asil ve buyuk gururumdan ornek alarak hayata başladım

Bence insanlığa şeref veren Turk Milletinin duşmanı olmak insanlığın duşmanı olmaktan farksızdır (La Martin)

İnsanın en onemli kişisel değeri gururdur

Kılıcı insafsız bir ustalıkla kullanan Turkun eli, yendiği insanların yarasını sarmakta da ustadır (Lord Byron)

Her insan Gururu icin Yaşar Gururu icin Savaşır

Poltavada esir oluyordum Bu, benim icin bir olumdu, kurtuldum Buğ nehri onunde tehlike daha kuvvetli olarak belirdi gene kurtuldum Fakat bugun esirim Turklerin esiriyim Denizin, ateşin ve suyun yapamadığını onlar
yaptılar, beni esir ettiler Ayağımda zincir yok Zindan da değilim Hurum, istediğimi yapıyorum Lakin gene esirim; şevkatin, uluvvu cenabın, asaletin, nezaketin esiriyim Turkler beni işte bu elmas bağa sardılar (Demirbaş ŞARL)

Kibirli Olma Bana Karşı Gururumla Ezerim Seni

alıntı

858,505Konular
982,672Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt