Kibir Verici Sözler En Hoş Gurur Verici Sözler En Hoş Kibir Verici Sözler, Gurur Verici Sözler Kısa, Merhaba Sevgili melek'ler bu yazımızda bizden gurur vwerici sözler isteyen misafirimiz için, en güzel kibir verici sözleri aktarıyoruz İşte size en hoş kibir sözleri 1549103640 1549103640 gururvericisozlerenguzelgururvericisozler5c55721c8497fgifgururvericisozlerenguzelgururvericisozler5c55721c8497fgif gururvericisozlerenguzelgururvericisozler5c55721c8497fgif Biz Sosyetik Mekanların Havalı Artislerinden Olmasakta Hayat Sokaklarının Gururlu gençleriyiz! Yeryüzündeki en ilahi disiplin Türk askerlerindedir (Postel) Ben hayatı kendimden karakterimi asil ve büyük gururumdan örnek alarak hayata başladım Kendimce insanlığa itibar veren Türk Milleti’nin düşmanı edinmek insanlığın düşmanı olmaktan farksızdır (La Martin) İnsanın en önemli kişisel değeri gururdur Kılıcı acımasız bir ustalıkla kullanan Türkün eli, yendiği insanların yarasını sarmakta da ustadır (Lord Byron) Her insan Gururu için Yaşar Gururu için Savaşır Kibirli Olma Bana Aleyhinde Gururumla Ezerim Seni Gururluyum Çünkü Türküm Türkler Size Dokunmadıkça ,Onlara Dokunmayınız;Sizler Türklerle Savaşmadıkça Kıyamet KopmazTürk Olan Benim OrdularımdırHzMUHAMMED (SAV) Türklerin Doğruluklarıyla Namusları Nekadar Övülse YeridirCharles McFarlane Bence İnsanlığa Itibar Veren Türk Milletinin Düşmanı Elde Etmek;İnsanlığın Düşmanı Olmaktan FarksızdırLe Martin