Gürel Ailesi Sarsıldı gürel ailesi GÜREL AİLESİ SARSILDI 1548612864 1548612864 gurelailesisarsildi5c4df5050e992gurelailesisarsildi5c4df5050e992 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberyasemin17ekim2008&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ŞARKI SÖZÜ YAZARI YASEMİN PULAT ' ORADA NELER OLUYOR' PROGRAMANINDA ŞARKICI SEDEN GÜREL'İN 20 YILLIK KOCASI AYKUT GÜREL İLE OLAN 6 YILLIK YASAK AŞKINI ILK OLARAK ANLATTI: 'Aykut'a önce fazla direndim 2 ay her tarafında 'Hayır, yapmayalım, içten olmaz' diye büyük çaba verdim Lakin Aykut defalarca ısrar etti 2002'de ilişkiye başladık 6 yıllık aşkımız boyunca bir çok defa ayrıldım Tek suçlu var: O da Aykut Gürel'dir Ben bu stil ilişkilerde kadını değil, erkeği suçlarım 'Seden Gürel'e aleyhinde bir suçluluk hissetmiyorum İçim ve vicdanım sıcacık Kimseden de özür dileyecek değilim Her zeki kadın, kocasının hayatında diğer bir bayan var mı değil mu bilir, hisseder Seden Gürel bunu hissedip bana telefon açsaydı, 'Evet kocanızla ilişkim vardı' derdim 'Aykut ile ilişkimiz geçen haziranda ortaya çıktı Aykut çıldırdı Hemen 'Yok böyle bir şey' deyip yalanladı Diğer Taraftan evime elinde bir kağıtla gelip 'Bu ilişkiyi yalanlayacağız Altına imza atıp, basına yollayacağız Tez imzala' dedi
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.