Güntaç Özdemir'den İstanbul Şarkısının Sözleri Bu Sayfamızda Güntaç Özdemir İstanbul Güntaç Özdemir İstanbul Şarkı Sözleri Daha önce paylaştığımız Benimle Emrindeki şarkısının sözlerinin ardından bu sayfamızda da Güntaç Özdemir İstanbul Şarkı Sözleri ile karşınızdayız sevgili meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz 1549246664 1549246664 guntacozdemirdenistanbulsarkisininsozleribusayfamizda5c57a0cce564cguntacozdemirdenistanbulsarkisininsozleribusayfamizda5c57a0cce564cguntacozdemirdenistanbulsarkisininsozleribusayfamizda5c57a0cce564c Bak bak bak şuna, Ne de gururlu, of hayranım duruşuna Ağzına geleni söyle zaten, Muhtaçsın onların üç kuruşuna Ah bide bana bir gelsen de, Vursan yüzüme Hatrımı sorup, bana tebessüm etmek yerine Bak bir ben varım, bide biri daha, Artı bile kiralık sanına Sana değil, kastım ruhuna İstanbul, ellerin tasa görmesin Yaşarken içlerinde, hepsinin aynası gibisin Senle birdenbire adam oldular Bende adeleti aradılar, Lakin beni boşver sende, şarkılar söyle onlara Bir adım attım, ah dedi Sahibi vardı da ben çalmışım gibi Derdini anlat, neymiş bilelim Hani nerde bana tamamen sivri dilin Nedenim olmadın, sebebim misin? Kitabımı yazacak o erkek sen misin? Daha çok eskitirsin nefesini, Korursun mertebeni İstanbul, ellerin dert görmesin Yaşarken içlerinde, hepsinin aynası gibisin Senle pat diye adam oldular Bende adeleti aradılar, Lakin beni boşver sende, şarkılar çal oynasınlar