Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gunseli Deniz Yalnızım Sozleri

Gunseli Deniz Yalnızım Sozleri
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Gunseli Deniz Yalnızım şarkı sozu

Gunseli Deniz Yalnızım şarkısı sozleri

Ben bu şehre geldim geleli yalnızım
Ay oldu yıl oldu yuzunu gormedim yastayım
Bir anlık mıydı, kolay mıydı unutması guzelim
Yalnızım
Hic mi ozlemedin aklına gelmedim,
Gelmedin bebeğim yastayım
Aramadın soramadım seni bir gun unutmadım
Buralar soğuk yine
Kalamadın kacamadım kapını hic calamadım
Sen bil ki kalbim hep seninle
Ben bu şehre geldim geleli yalnızım
Yaz oldu kış oldu yağmur dinmedi yastayım
İmkansız mıydı yasak mıydı kavuşmamız guzelim
Yalnızım
Ben hic vazgecmedim bıkmadan bekledim
Gelmedin bebeğim yastayım
Aramadın soramadım seni bir gun unutmadım
Buralar soğuk yine
Kalamadın kacamadım kapını hic calamadım
Sen bil ki kalbim hep seninle

Similar threads

Gunseli Deniz Yalnızım şarkı sozleri Gunseli Deniz Yalnızım şarkısının sozu Ben bu şehre geldim geleli yalnızım Ay oldu yıl oldu yuzunu gormedim yastayım Bir anlık mıydı, kolay mıydı unutması guzelim Yalnızım Hic mi ozlemedin aklına gelmedim, Gelmedin bebeğim yastayım Aramadın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Günseli Deniz Yalnızım şarkı sözü Günseli Deniz Yalnızım şarkı sözleri Günseli Deniz Yalnızım şarkısının sözü Yalnızım diyen Günseli Deniz son dönemlerin en popüler şarkıcılarından biri oldu, biz de Günseli Deniz hayranı oaln Melek'lerimiz ve misafirlerimiz için, Günseli Deniz'in Yalnızım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Kısa Yalnızlık Sozleri, En Guzel yalnızlık sozleri Yalnızlık Mesajları Asla Unutmadım ve Unutmayacağım Bu kalp Seni unutmak icin Sevmedi yalnız kalsamda hayalinle Avunmasınıda Oğrendim Ve şarkılarada yalnızlığımı Oğrettim!!! Sesini ozlemişken Suskun kalbim, Hala Git Diyorsun bana Bırak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Ercan Demirel birkac gun once orjinal albumunu cıkardıBen albumu dinledim ve bence harika bir album Dinlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorumimagesercandemirelelvedademebanasozleri5adaed016c6eagif Elveda Deme Bana Karsimda durdugunda gozlerine baktigimda Icimden birseyler kopuyor olmuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Yanlızlık Mesajları Yalnızlık Sozleri Kısa yalnızlık Sozleri Sonsuzluğum beni tanımadı yanlızlığım fırtınalı bir yurek nelere yeterse,bir can nekadar severse,bir damardan nekadar cok kan gecerse,yasam bir omre nekadar deyerse sende benim icin okadar degerlisin seni hep sevecegim sen beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt