Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Günseli Deniz Üzülme şarkı sözü

Günseli Deniz Üzülme şarkı sözü
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Günseli Deniz Üzülme şarkı sözü Günseli Deniz Üzülme şarkı sözleri Günseli Deniz Üzülme şarkısının sözü Merhaba Sevgili Melek'ler, derhal sizlere Günseli Deniz'in Üzülme şarkısının sözlerini paylaşıyor ve bu şarkıyı seven herkesi bu sayfamıza ziyafet ediyoruz 1549250040 1549250040 gunselidenizuzulmesarkisozu5c57adfc2797agunselidenizuzulmesarkisozu5c57adfc2797agunselidenizuzulmesarkisozu5c57adfc2797a Biliyorum uzaksın kırılmış bir kalple Anlatsam anlamazsın boşver geçti gitti de Bunun da sonu ayrılıkmış bir hiddet kaldı elde Böyle gider mi değişmeyen mi yıllar geri gelse de Dertlerim kandırır yalnızlık usandırır Özlemim caydırırı atmaktan seni içimden Gel desen gelemem fakat Sana benim ol diyemem fakat Niçin niye sorma ben söyleyemem ancak Unut beni Yaşam hep büyük geldi ömrüme Hiç halim yok sevilmeye Ben saklarım seni kaderime artık Git üzülme Biliyorum kaybettim artık benim değilsin Gitme kal istedim hep kendime yenildim Başkasına aitmiş derhal o deli gözlerin Susuyorum özlüyorum fazla biçare kalbim Dertlerim kandırır yalnızlık usandırır Özlemim caydırırı atmaktan seni içimden Gel desen gelemem ama Sana benim ol diyemem fakat Neden niye sorma ben söyleyemem ki Unut beni Hayat defalarca büyük geldi ömrüme Hiç halim yok sevilmeye Ben saklarım seni kaderime artık Git üzülme  

858,505Konular
982,702Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt