Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gunseli Deniz Uyman şarkı sozu

Gunseli Deniz Uyman şarkı sozu
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Gunseli Deniz Uyman şarkı sozleri

Gunseli Deniz Uyman şarkısının sozu

Uyman her nefse uyanlar hak mı
Dunyaya benim diyenler bak hic kaldı mı
Uyman uyman sizler bize biz neler demişiz size
Abes yerde geze geze bu omrum bir gune geldi
Vardım gordum olenleri başıma bir fena geldi
Olum korkusu gonlumdem gitmiş iken yine geldi
Uyman uyman sizler bize biz neler demişiz size
Abes yerde geze geze bu omrum bir gune geldi

Similar threads

Günseli Deniz Uyman şarkı sözü Günseli Deniz Uyman şarkı sözleri Günseli Deniz Uyman şarkısının sözü Sevilen şarkıcı Günseli Deniz'in kendisi gibi sevilen şarkılarından biri olan Uyman adlı şarkısının sözlerini bu sayfamızda siz melek'lerimiz için paylaşıyoruz 1549250035 1549250035...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Gunseli Deniz Eski Şarkı şarkı sozleri Gunseli Deniz Eski Şarkı şarkısının sozu Sensiz kaldım yarım kaldım Aslında cok cok pişmanım Umudum kaldı yarınlara Hicbir anım sensiz değil Gercekten sevdim bunu bil Cekip gittin anlamadan Haykırsam yalvarsam ne gelir elimden Sen yanımda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Gunseli Deniz Ağla şarkı sozleri Gunseli Deniz Ağla şarkısının sozu Ne gunahım varmış da sen cıktın karşıma Aslında değmez sana, bu sozler bile fazla Git artık zorlaştırma, bak bitti sonunda Yerin yok buralarda nefes harcama boşa Anlayana benim aşkım, anlayana Senle bir hayaldi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Gunseli Deniz Uzulme şarkı sozleri Gunseli Deniz Uzulme şarkısının sozu Biliyorum uzaksın kırılmış bir kalple Anlatsam anlamazsın boşver gecti gitti de Bunun da sonu ayrılıkmış bir ofke kaldı elde Boyle gider mi değişmez mi yıllar geri gelse de Dertlerim kandırır yalnızlık usandırır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Gunseli Deniz Kısmet şarkı sozleri Gunseli Deniz Kısmet şarkısının sozu Her şey gonlume gore olacak değil ya Kısmet nedir bilirim yanlış olmasın Ben kalkarım yine yerde kalmam Sevenlerin bende aklı kalmasın Şukur derim yine mutsuz olmam Suc bulmam kimsede hakkı kalmasın Masal değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,536Konular
981,826Mesajlar
32,338Kullanıcılar
ahmet80Son üye
Üst Alt