Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gunseli Deniz Eski Şarkı şarkı sozu

Hoş geldin! polorei tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Gunseli Deniz Eski Şarkı şarkı sozu
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Gunseli Deniz Eski Şarkı şarkı sozleri

Gunseli Deniz Eski Şarkı şarkısının sozu

Sensiz kaldım yarım kaldım
Aslında cok cok pişmanım
Umudum kaldı yarınlara
Hicbir anım sensiz değil
Gercekten sevdim bunu bil
Cekip gittin anlamadan
Haykırsam yalvarsam ne gelir elimden
Sen yanımda olmayınca
vazgecsem şu bedenimden beni bir kez
Bir kez olsun dinler misin
Seviyorum desem inanır mısın
Ağlıyorum bana sarılır mısın
Eski bir şarkı bu sonu olmayan
Seni sevdim insafsız sen anlamadan

Similar threads

Günseli Deniz Eski Şarkı şarkı sözü Günseli Deniz Eski Şarkı şarkı sözleri Günseli Deniz Eski Şarkı şarkısının sözü Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda Günseli Deniz'in Eski Şarkı adlı sevilen şarkısının sözlerini sizlerle ve bizi ziyaret eden bütün misafirlerimiz ile paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Gunseli Deniz Anlatamadım şarkı sozleri Gunseli Deniz Anlatamadım şarkısı sozu Tukettiğin tertemiz hislerimdi Hep soyledim korkular ecelimizdi Bedel denen her neyse odenirdi Anlatamadım sen anlayamadın Savaşmaya değersin sandım Bırakma dedin inandım sende kaldım Aslında cok hemde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Gunseli Deniz Kalp Ağrısı Şarkı Sozu Kalp Ağrısı Şarkı Sozleri Gunseli Deniz Eyvah, başladı yine o sızı Bir de ısrarcı, dur durak bilmiyor Eylul yolcu ederken yazı Gozyaşım usul usul ciseliyor Gittim defalarca gittiler Bir tek yokluğun dinmedi, dinmiyor Gecer uzerimden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Gunseli Deniz Kısmet şarkı sozleri Gunseli Deniz Kısmet şarkısının sozu Her şey gonlume gore olacak değil ya Kısmet nedir bilirim yanlış olmasın Ben kalkarım yine yerde kalmam Sevenlerin bende aklı kalmasın Şukur derim yine mutsuz olmam Suc bulmam kimsede hakkı kalmasın Masal değil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Gunseli Deniz Kalp Ağrısı şarkı sozleri Gunseli Deniz Kalp Ağrısı şarkısı sozu Eyvah başladı yine o sızı Bir de ısrarcı durdurak bilmiyor Eylul yolcu ederken yazı Gozyaşım usul usul ciseliyor Gittim defalarca gittiler Bir tek yokluğun dinmedi dinmiyor Gecer uzerimden martılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,536Konular
981,823Mesajlar
32,331Kullanıcılar
yunus091Son üye
Üst Alt