Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Gunseli Deniz El Oğlu şarkı sozu

Gunseli Deniz El Oğlu şarkı sozu
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Gunseli Deniz El Oğlu şarkı sozleri

Gunseli Deniz El Oğlu şarkısının sozu

Sevda beni de yarı yolda koydu
Hevesimde kalmadı artık
Ben sana doyamadım eller doydu
Pervaneler gibi yandım
Gozumun yaşı hic dinmiyor eyvah
El oğlu kıymet bilmiyor hic
Canıma hancer sapladı gidişin
Tekmi yazıldı kaderi bu işin
Topladın kalbin kırıklarını
Birleştirsen olmaz
Fırlatıp atsam kalpsiz olurum
Canda hic derman kalmaz
Canıma hancer sapladı gidişin
Tekmi yazıldı kaderi bu işin

Similar threads

Günseli Deniz El Oğlu şarkı sözü Günseli Deniz El Oğlu şarkı sözleri Günseli Deniz El Oğlu şarkısının sözü El oğlu kıymet bilmiyor hiçdiyen Günseli Deniz hayranları, işte size Günseli Deniz'in El oğlu değer bilmiyor hiç adlı şarkısının sözlerini aktarıyoruz Buyrun Melek'ler; 1549250029...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Gunseli Deniz Kalp Ağrısı şarkı sozleri Gunseli Deniz Kalp Ağrısı şarkısı sozu Eyvah başladı yine o sızı Bir de ısrarcı durdurak bilmiyor Eylul yolcu ederken yazı Gozyaşım usul usul ciseliyor Gittim defalarca gittiler Bir tek yokluğun dinmedi dinmiyor Gecer uzerimden martılar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Gunseli Deniz Kalp Ağrısı Şarkı Sozu Kalp Ağrısı Şarkı Sozleri Gunseli Deniz Eyvah, başladı yine o sızı Bir de ısrarcı, dur durak bilmiyor Eylul yolcu ederken yazı Gozyaşım usul usul ciseliyor Gittim defalarca gittiler Bir tek yokluğun dinmedi, dinmiyor Gecer uzerimden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Gunseli Deniz Yalnızım şarkı sozleri Gunseli Deniz Yalnızım şarkısının sozu Ben bu şehre geldim geleli yalnızım Ay oldu yıl oldu yuzunu gormedim yastayım Bir anlık mıydı, kolay mıydı unutması guzelim Yalnızım Hic mi ozlemedin aklına gelmedim, Gelmedin bebeğim yastayım Aramadın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Gunseli Deniz Uyman şarkı sozleri Gunseli Deniz Uyman şarkısının sozu Uyman her nefse uyanlar hak mı Dunyaya benim diyenler bak hic kaldı mı Uyman uyman sizler bize biz neler demişiz size Abes yerde geze geze bu omrum bir gune geldi Vardım gordum olenleri başıma bir fena geldi Olum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
858,505Konular
982,693Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt